Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Mures, Rusii-Munti - 250000 EURO

250000 €  De vanzare
De inchiriat: Spatii de productie sau depozitare, ideale pt depozit materiale de constructii, atelier mecanic, dezmembrari auto, procesare-depozitare masa lemnoasă, etc. 1.Hala în suprafață de 600 mp în componența căreia există 2 încăperi cu destinația birou. 2.Investitie noua, nefinalizata-hala în suprafață de 800 mp, zidita- fără acoperis. 3.Punct control aflat la intrarea în unitate în suprafață de 50 mp. 4.Gheretă paza situată în spatele unității cu o suprafață de 40 mp. 5.Grup sanitar, femei/bărbați în suprafață de aproximativ 50 mp. Toate clădirile sunt construite din cărămidă, boltari din beton și beton armat și sunt acoperite cu tifla ceramica și din beton. Suprafață totală, curti-constructii este de 10000 mp(1 ha). Alimentare cu energie electrica(trifazat-monofazat), se face atât de la transformatorul propriu cu o putere de 250KW, cât și de la rețeaua stradală, în funcție de necesități. Alimentarea cu apă se face de la rețeaua stradală, precum și de la un puț propriu. Canalizare este racordata la rețeaua stradală. La intrarea in unitate este amenajata parcare, pavata cu dale din beton, accesul în curte fiind posibil pe poarta din fata sediului administrativ. Atât în hale cât și în curți există supraveghere video. Pentru relații tel. Licitatie/Executare: da , Suprafata utila: 10000,0 m2, Suprafata terenului: 10000,0 m2,

Pe site din 23-06-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 600 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Rusii-Munti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Rusii-Munti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rusii-Munti.

Este Rusii-Munti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Mures, Rusii-Munti  - 20500 EURO Proprietar 20500 €
Vanzare terenuri constructii Mures, Rusii-Munti - 20500 EURO Rusii-Munti, Rusii-Munti , jud. Mures

Teren intravilan pentru constructie, comuna Rusii Munti, acces din asfalt, imprejmuit, parcelabil, utilitati la poarta - stalp de curent pe teren, apa de la retea, canalizare, 3000 mp forma dreptunghiulara, teren plat, gradina cu foarte multi pomi fructiferi ingrijiti, zona linistita, langa parau, 17 km de Reghin, liber de sarcini. Terenuri - Maioresti , Terenuri - Mures

20500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(