Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Giurgiu, Giurgiu - 72000 EURO

72000 €  De vanzare
Vand casa cu 2 camere din caramida plus magazie si dependinte, transformata in spatiu comercial, cu 2 grupuri sanitare, renovata recent, gresie,faianta,canalizare, gaze in fata spatiului, tavanuri false, instalatie electrica din cupru, pozitie centrala.

Pe site din 04-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Giurgiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Giurgiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Giurgiu.

Este Giurgiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Giurgiu, Giurgiu  - 400000 EURO Proprietar 400000 €
Vanzare spatii comercial Giurgiu, Giurgiu - 400000 EURO Giurgiu, Giurgiu , jud. Giurgiu

De vanzare cladire,Str.Garii,nr 41 Ultracentral Are 3 intrari pentru fiecare spatiu(toate direct din strada Garii) Subsol 120 mp(are instalatie profesionala de scos fumul) ,baie proprie este inchis cu o usa metalica pentru a fi individual,dar din subsol este acces in toata cladirea Spatiul comercial de 120 mp cu baie proprie( la fel inchis cu usa metalica sa fie individual) plus 1 camera care poate fi folosita ca depozit/birou , care comunica in curtea din spate. Etajul 1 este format din 3 incaperi si grup sanitar,prima are balcon cu vedere pe str. Garii din usi de termopan culisante plus 1 bucatarie complet mobilata si utilata avand balcon si vedere in curte Etajul 2 este format din 5 incaperi si o camera tehnica,grup sanitar Cladirea dispune si de o curte in spate de 20 mp Cladirea are geamuri termopan Doua centrale pe gaz (una pentru partea de sus si cealalta pentru magazin (care are contor separat si pentru subsol) Contorizarea spatiilor se efectueaza pe fiecare etaj/subsol individual (electricitate+gaze) Caldirea dispune de contor trifazic Finisaje lux ( marmura alba,piatra naturala,mozaic,parchet lemn natural lacuit,usi interior lemn natural,intretinut foarte bine) Aer conditionat pe fiecare nivel 4 bai Cablu tv si internet in toata cladirea Compartimentarea camerelor se poate modifica Exista posibilitatea de a pune lift care comunica din subsol pana la etajul 2 ( loc disponibil daca este nevoie) Grilaje fier forjat la fiecare camera Interfon Sistem supraveghere video Alarma cu senzori in fiecare camera Cele 3 spatii se pot inchiria separat (datorita usilor metalice de acces ) Anul constructiei 2000 Constructie foarte solida, de aceea se poate modifica si impartirea camerelor daca este nevoie. Vad comercial de 23 ani ,fiind unul din cele mai cunoscute magazine din zona. Platforma olx permite doar 8 poze,nu pot pune poze cu tot spatiul Pretul este fix Birouri - Spatii comerciale - Giurgiu , Birouri - Spatii comerciale - Giurgiu

400000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(