Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Iasi, Trifesti - 7390 EURO

7390 €  De vanzare
Vand casa (100 mp ), 5 camere spatioase, cu teren (3000mp) sat Vladomira, comuna Trifesti. Casa a fost construita in anul 2007, din BCA pe temelie. Nu este racordata la apa/canalizare dar conducta de apa a satului trece prin fata portii iar canalizarea este la cateva sute de metri (centrul satului). PARTER : living 24 mp, cu bucatarie - aragaz cu butelie, 2 dormitoare (cu intrare din living) de 12mp respectiv 16 mp. Baia aprox 9 mp. ETAJ: intrare separata pe scara exterioara spre 2 dormitoare ce comunica intre ele , de 12mp, respectiv 16 mp. Balcon din fier forjat si lemn 1,2m /3 m. TEREN 300 MP - cu aprox 100 butuci de vie (pe spalieri) in spatele casei . Pe teren exista livada atat in fata casei (nuci, meri, zarzari, visin, cires, par) cat si in spatele casei (cu meri, par, pruni , cires, gutui). Magazie din BCA pe temelie - cu posibilitate de a face bucatarie de vara. Fantana in curte (trebuie curatata). Curent electric (inclusiv in magazie). Nu este racordata la apa dar instalatia pt baie este facuta si ingropata sub gresie atat pt chiuveta cat si pt vasul de toaleta . Drum pietruit pana la poarta.

Pe site din 06-03-2023
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Trifesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Trifesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Trifesti.

Este Trifesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Iasi, Trifesti  - 22839 EURO Proprietar 22839 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Trifesti - 22839 EURO Cantemir, Trifesti , jud. Iasi

PRET NOU - 9,93 EURO/MP Teren in suprafata de 2300 mp situat in Intravilanul Comunei Trifesti Jud iasi la 50 metrii de DN 24c Teren drept, pamant fertil, ideal pentru cineva care vrea o gospodarie la 35 min de Iasi, zona linistita. Distanta conform Google maps este de 35 km pana in Copou, distanta ce se parcurge in 36 minute cu masina. In proximitate exista Scoala Gimnaziala, Gradinita, Farmacie, Cabinet medic de familie, Super market, depozit materiale de constructii, statie autobuz ( autobuz regulat catre iasi, pentru cei interesati de naveta cu autobuzul) Apa, canal, Electricitate, Internet Fibra, nu este gaz. La 50 de metrii de drumul National 24C Terenul are deschidere la drum de 135 de metrii iar latimea terenului este de 17.5 metrii, ideal Casa, iar suprafara de 2300 mp ofera suficient teren si pentru activitati gospodaresti de tipul livada, cultivare de vita de vie, cultivare de legume, fructe, solar, terenul fiind foarte fertil in zona. Pret pentru intreaga parcela de 2300 de mp este de 22.839 euro - Negociabil Nu doresc colaborare cu Agentii imobiliare Terenuri - Iasi , Terenuri - Iasi

22839 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(