Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bihor, Taut - 53000 EURO

53000 €  De vanzare
Casa de vanzare in sat Taut, la 50 km de Oradea. Utilitati - apa curenta si fantana, fosa si posibilitate de racordare la canalizare (coloana in fata curtii), curent (Digi), cablu TV (Digi) si se poate contracta si internet - Digi Proprietatea e cu acte in regula, si e dispusa pe teren intravilan, in suprafata totala de 4950m2. Pe teren sunt 2 case, cu curtea imprejmuita cu gard de beton in fata si pe o laterala, cu pod si usa/poarta. Pe celelalte parti e imprejmuit cu plasa de sarma. 1 casa mica ce e compusa din 2 camere, baie si bucatarie si 1 casa mare, cu etaj, fiind compusa din 4 camere, bucatarie, baie si camara. Mai sunt si alte dependinte in curte. In curte sunt pomi fructiferi si vie. Pod si trotuar betonate. Gradina e partial arata, partial cu pomi fructiferi, intretinute. Case de vanzare - Taut , Case de vanzare - Bihor

Pe site din 04-05-2024
Vizualizari 58
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Taut.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Taut. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Taut.

Este Taut zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bihor, Taut  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa Bihor, Taut - 39000 EURO Taut, Taut , jud. Bihor

Va prezentam o oportunitate unica pentru cei care isi doresc o casa la tara cu potential comercial! Aceasta proprietate amplasata intr-o zona pitoreasca si linistita, este acum disponibila pentru achizitie. Caracteristici principale: • Doua cladiri spatioase • Suprafata totala de 2507mp • 906mp suprafata construita • 1601mp teren arabil (intravilan) Unicitatea acestei proprietati rezida in cele doua fronturi stradale, oferind acces din ambele parti ale drumului judetean care o inconjoara, cea mai mare parte a gradinii se afla pe frontul din dreapta a locatiei cu o deschidere de peste 20 de metri liniari la soseaua principala. Aceasta configuratie deschide usi catre diverse posibilitati comerciale si de afaceri. Caracteristici suplimentare: • Locuinta cu potential de renovare sau modernizare • Spatiu generos pentru gradinarit sau alte activitati agricole • Zona linistita si plina de natura, ideala pentru relaxare si recreere Aceasta proprietate este perfecta pentru cei care cauta sa isi inceapa propria afacere la tara sau sa se bucure de linistea si frumusetea mediului rural, avand totodata posibilitatea de a valorifica avantajele unei pozitionari strategice intr-o zona cu acces usor si vizibilitate sporita. Pentru mai multe informatii sau alte poze, va rugam sa ne contactati. Case de vanzare - Taut , Case de vanzare - Bihor

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(