Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Sibiu, Sibiu - 135000 EURO

135000 €  De vanzare
Se vinde proprietate mobilata si cu urmatoarele: Utilitati: 1.Centrala pe lemne,peleti,carbuni 42 kw prevazuta cu puffer 3000l subteran care are o inertie termica de 2 zile 2.Sitem solar pentru preparare apa calda presurizat cu functionalitate si iarna,instalatia mai este prevazuta si cu un boiler din inox care face legatura intre centrala si solar in anumite perioade,boilerul de 200l are si functie electrica pentru a mentine o cantitate de apa calda in perioadele reci si cand familia este plecata in vacanta. 3.Instalatie calorifere aluminiu in toata casa noi 4.Canalizare 5.Instalatie electrica noua pe cupru brut 6.tv 7.Internet prin fibra 8.Toata casa a fost renovata interior si exterior in 2021 Compartimentare: 1.Suprafata utila aprox 85mp formata din: 2 camere,hol si baie,bucatarie spatioasa si pivnita la demisol.Pod inalt unde se poate face extindere. 3.Camera tehnica 4.Grajd renovat si prevazut cu sapa de beton,2 camere si sura plus pod inalt unde exista posibilitate de adaptare la o locuita cu suprafata peste 160 mp 5.Curte spatiosa,pavata,prevazuta cu gazon. 6.Alte anexe:Cotet porci,cotet gaini si curte. 7.Gradina 8.Suprafata totala teren 1100 mp. Alte detalii: 1.Actele la zi 2.Acceptam si cash si credit 3.Mutare in maxim 2 luni de la semnarea contractului 5.Nu colaboram cu agentii Case de vanzare - Gura Raului , Case de vanzare - Sibiu

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 27
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 85 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Sibiu  - 405000 EURO Proprietar 405000 €
Vanzare casa Sibiu, Sibiu - 405000 EURO Central, Sibiu , jud. Sibiu

PF vand casa singur in curte situata in loc. Sibiu, la numai 2 km de hotelul Ramada si 1,5 km de P-ta Mare. Casa este construita pe un teren cu suprafata de 380 mp si o deschidere la strada de 17ml. Strada pe care mai sunt construite doar 5 imobile, este infundata, asfaltata si iluminata. Casa are o suprafat utila de aproximativ 180 mp si este compusa din: 1. Parter: -Hol, casa scarii, living (35mp), birou (15mp), bucatarie(15mp), camara(4mp), baie de serviciu (4mp) 2. Etaj: Hol, casa scarii, 2 dormitoare (15mp), un dormitor matrimonial cu baie proprie(16mp), baia principala si dressing din toate cele 3 dormitoare se iese pe cele 2 balcoane spatioase. Separat de casa este o Anexa unde la parter este o magazie de aproximativ 16 mp si la subsol o pivnita de 16 mp. In fata casei este o terasa spatioasa inconjurata de vegetatie. Imobilul a fost construit recent la constructie lui sau folosit materiale de buna calitate. Incalzirea imobilului se face cu centrala termica proprie, ferestrele sunt cu geam termopan(trei foi de sticla), pardoselile sunt acoperite cu parchet respectiv gresie. Imobilul se preda partial mobilat. NU sunt interesat sa colaborez cu agentii imobiliare. mai multe detalii la tel. 07*******84 Case de vanzare - Sibiu , Case de vanzare - Sibiu

405000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(