Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Harghita, Remetea - 75000 EURO

75000 €  De vanzare
De vanzare casa noua. A fost construita in anii 2002 si dupa 2009 au fost folosita! Are 2 etaje facuta si folosita dar pot sa faceti si mansarda! La subsol este: garaj 30m2, pivnita, casa scarii, coridor, centrala termica, bucatarie mare si baie. La etaj: casa scarii, baie mare , camera de zii, bucatarie noua, camera pentru masina de spalatorie si camera de dormire 30 m2! Are 5100m2 teren cu pomii de fructe... Are fantana cu hidrofor dar este si apa si canalizare facuta! Cazan moderna gazogen, boiler de soare. Pot sa foloseste si doi familie! Usi de garaj telecomanda, etc. Mai multe detalii in telefon... Elado egy 2002-ben epult akar ket generacionak is megfelelo csaladi haz 2 x 90 m2. Pincelakas: nagy konyha etkezovel, folyoso, kulon hatso bejarat, zuhanyzo, WC es mosdokagylo,garazs - taviranyitos ajtoval, pince es kazanhaz modern faelgazositos kazannal es napenergias melegvizzel! Emeleten: uj konyha, nappali, furdoszoba bidevel, mosokonyha es Nagy haloszoba! Akar ket csalad is lakhatja mert kulon bejaratu mindket emelet! Tetoter beepitesre is van lehetoseg! Van sajat kut es pompa hozza. Modern faelgazositos kazannal es napenergias melegvizzel ellatva! De vezetekes viz es csatorna is van, jelenleg ezt hasznaljuk! Fasszin kulon bejaratu taroloval! A telek 5100 negyzetmeter osszesen. Ha barmilyen kerdese van hivja a megadott telefonszamot vagy irhat is itt levelet. Koszonom, hogy elolvasta a hirdetesem!

Pe site din 27-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Remetea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Remetea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Remetea.

Este Remetea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Harghita, Remetea  - 199000 EURO Proprietar 199000 €
Vanzare casa Harghita, Remetea - 199000 EURO Remetea, Remetea , jud. Harghita

Kis Kinga Casa visurilor tale in Remetea Harghita Remetea

199000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(