Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Constanta, Poarta Alba - 135000 EURO

135000 €  De vanzare
Casa de vanzare, la sol, cu teren de 470 mp, Sc. 98mp, constructie 2023 BCA. Compusa din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie si terasa. Posibilitate mansardare. La exterior este izolata cu EPS 100 de 10 cm, finisata cu tencuiala decorativa. La interior tencuiala si finisaje efectuate manual. Toate materiale folosite fac parte dintr-o gama premium, de inalta calitate, atat interioar cat si exterior. Racordata la toate utilitatile + gaze la poarta. Este situata ultracentral, in vecinatatea tuturor facilitatilor (scoala, gradinita, primarie, supermarket, statie de autobuz, dispersa), acestea fiind la 2 min de mers pe jos. Toate actele la zi, pret usor negociabil. Mai multe detalii la telefon. Case de vanzare - Constanta , Case de vanzare - Constanta

Pe site din 29-04-2024
Vizualizari 12
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 470 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Poarta Alba.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Poarta Alba. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poarta Alba.

Este Tomis 1 zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Independenta  - 460000 EURO Proprietar 460000 €
Vanzare casa Constanta, Independenta - 460000 EURO Tomis 1, Independenta , jud. Constanta

Descopera aceasta oaza de relaxare situata la doar cateva minute de plaja! Aceasta proprietate unica, amplasata in Faleza Nord, ofera o combinatie perfecta intre confortul modern si accesibilitatea la frumusetile naturale ale litoralului. Cu doua corpuri de cladire de 100 mp, ce se intind pe o suprafata generoasa de teren de 330 mp. Primul corp, cu 3 camere, hol, baie si bucatarie, iti ofera spatiu si intimitate pentru a te bucura de fiecare moment in familie. Al doilea corp, cu 2 camere, baie si bucatarie, este perfect pentru oaspeti sau pentru a fi inchiriat, oferindu-le acestora confort si independenta. Cu intrari separate pentru fiecare corp, poti sa iti pastrezi intimitatea sau sa imparti spatiul asa cum iti doresti. Iar cu plaja la doar cateva minute distanta, vei putea sa te bucuri de briza marii in orice moment al zilei. Nr de contact :07******17 Case de vanzare - Constanta , Case de vanzare - Constanta

460000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(