Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Pantelimon - 229000 EURO

229000 €  De vanzare
Va propun un alt stil de viata,departe de agitatia orasului,cu liniste ,aproape de natura la 15 min de centrul Bucurestiului,intr-o comunitate de oameni cu standarde de viata si de confort foarte ridicate. De vanzare o vila premium ,stil mediteranean,pe malul lacului Pantelimon zona Lebada,cu siguranta cel mai bun raport calitate pret pe care il veti putea gasi in aceasta zona.. Detalii care iar trebui sa va edifice ca acesta este un imobil deosebit! Peretii au 45cm latime...fundatia are 1m doar in pamant cu latimea de 75cm...are 6 stalpi la 1m latime fiecare si 16 in total la parter,placa peste parter,placa peste etaj,hidroizolatie..impamantare .intr-un cuvant solida,trainica,garantata la un cutremur de 9 grade pe scara Richter,adaptata la conditiile climaterice ale zonei geografice. Imobilul ,are o amprenta de 101mp pe nivel,rezultand o suprafata202mp construiti si de 155mp utili,la care se mai adauga si o terasa de 15mp partial acoperita. Este bransata la toate utilitatile:gaze,apa,canal,curent electric. Are o asezare ideala pe teren,cu pierderi minime de spatiu,cu dormitoare orientate spre sud est,cu geamuri mari de unde se poate admira lacul si padurea Pantelimon este gandita sa ofere comoditate si confort. Dispusa pe 2 nivele ,la care parterul are 3,0m inaltime iar etajul 2,85m ,beneficiaza de placi peste parter cat si peste etaj,3 dormitoare dintre care unul matrimonial,3 bai, 2 dressinguri, living spatios cu bucatarie care la cerere se pot separa,exista si o camera tehnica, si un spatiu mare de depozitare. Terenul pe care este construita casa are 340mp. Constructia a fost realizata dupa proiect care s-a respectat intocmai,s-a folosit beton b350 si b400,caramida Porotherm Robusta de 30cm,are geamuri tripan Salamander Premium made in Germany ,incalzire in pardoseala Purmo cu pompe Grundfoss,pe toata suprafata imobilului,tencuiala si sapa mecanizata. Exista poze si filmari de la toate etapele,unde se pot vedea adancimea fundatiei,materialele folosite,caracteristici , terenul a fost decopertat pana la stratul ideal pentru fundare conform studiului geo, diriginte si responsabil de santier,cartea constructiei. Vila se vinde la stadiul de alb la pretul afisat (sape turnate ,lavabila alba peste tot la gata,)Camere supravechere,alarma,videointerfon,aspersoare.Curtea este finisata cu pavele,gazon si palmieri. Mai trebuie pusa gresia,faianta,parchetul ,usile si obiectele sanitare. Pentru casa la cheie,cu finisaje premium pretul este de 250.000 euro Direct de la proprietar,fara alte comisioane. Pentrua vizionare.,strada Olimp nr 17 Pantelimon Ilfov,cartier Lebada. Case de vanzare - Pantelimon , Case de vanzare - Ilfov

Pe site din 27-04-2024
Vizualizari 20
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 155 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pantelimon.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pantelimon. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pantelimon.

Este Est zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Ilfov, Pantelimon  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Pantelimon - 100000 EURO Est, Pantelimon , jud. Ilfov

Vand apartament de 2 camere situat in zona Republica - Industriilor - Pantelimon - Titan, in cadrul ansamblului rezidential Linda Residence. Imobilul este nou (finalizare 2012), ingrijit si linistit. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 al unui imobil S+P+3, este orientat Est-Vest si este format din dormitor, camera de zi, bucatarie (inchisa), baie (cu geam), hol, toate insumand suprafata utila de 57,24 mp + terasa 78,3 mp = 135,54 mp. Impreuna cu apartamentul se vinde si o boxa cu o suprafata de 14,14 mp si se poate vinde si un loc de parcare suprateran la pretul de 5.000 euro. Blocul dispune de acces facil catre mijloacele de transport in comun: 2 statii de autobuz chiar in fata ansamblului si statia de Metrou Republica la o distanta de 2 km sau 5 statii cu STB. Ansamblul beneficiaza de supraveghere video 24/24, porti automate si un loc de joaca pentru copii. Locuinta se vinde direct de la proprietar, partial mobilata si utilata: - Bucataria mobilata si utilata complet (masina de spalat vase Whirlpool, frigider Whirlpool, centrala Ariston, cuptor electric Arctic, plita gaz Heinner, hota Heinner - exact ca in poze); - Living-ul mobilat partial (raman doar canapeaua si aerul conditionat Osaka); - Dormitorul nemobilat (ramane aerul conditionat Vortex) ; - Baia mobilata si utilata complet (inclusiv masina de spalat rufe Samsung); - Terasa mobilata si utilata partial (raman doar canapeaua si gratarul). 2 camere - Catelu , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  4165 mp Bucuresti, Est  - 343000 EURO Proprietar 343000 €
Vanzare terenuri constructii 4165 mp Bucuresti, Est - 343000 EURO Est, Pantelimon

Alin Marinescu Teren 4,165mp Pantelimon / Strada Armoniei Va propunem spre VANZARE un TEREN in zona PANTELIMON-ROMSTAL. Terenul este intravilan si are o suprafata de 4165 mp cu o deschidere la strada ARMONIEI de 37,39 ml. Suplimentar terenul mai are o deschidere la strada BUCURIEI de 37,38 ml. Proprietatea este imprejmuita cu gard de beton si are poarta acces auto. Pe teren este amplasata o casuta de gradina, in suprafata de 20 mp, finisata la rosu, cu baie proprie. Suprafata terenului permite construirea unui ansamblu rezidential. Va asteptam cu drag sa-l vedem impreuna! Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

343000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Est  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Est - 78000 EURO Est, Pantelimon

Vand apartament de 3 camere, situat in Sectorul 2, pe Bulevardul Pantelimon la nr. 354. Apartamentul este decomandat, este situat la etajul 4 al unui bloc P+10 (construit in anul 1974 fara risc seismic) cu lift, are orientare Est si este format din living, doua dormitoare, bucatarie, baie si hol, toate insumand suprafata utila de 60,79 mp + balcon 8,71 mp = 69,5 mp. Imobilul a fost renovat complet in anul 2010 iar blocul este reabilitat termic. Dotari: aer conditionat, usa metalica, ferestre termopan, balcon inchis. Blocul este stradal iar vederea este spre bulevard. Statia de STB este in fata blocului iar pana la statia de metrou Pantelimon este o distanta de 1,1 km ce se parcurge in 15 minute. Apartamentul se vinde mobilat si utilat exact ca in poze. Direct de la proprietar. Nu doresc colaborare cu agentii imobiliare. 3 camere - Sectorul 2 , 3 camere - Bucuresti

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Bucuresti, Est  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament Bucuresti, Est - 250 EURO lunar Est, Pantelimon

Dinu Luminita Garsoniera nemobilata de inchiriat inchiriez garsoniera nemobilata, dotata cu centrala termica pe gaz, aer conditionat, balcon. Este situata la parter, in strada Livezilor, orasul Pantelimon, Ilfov. La aproximativ 400 de metri este scoala gimnaziala, piata de legume-fructe, dispensarul, statia de autobuz 454 si maxi-taxi. Tot in apropiere sunt si magazinele Lidl si Mega Image. Pretul este 250 euro, plus o luna garantie. 

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(