Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bihor, Nojorid - 275000 EURO

275000 €  De vanzare
Casa de vanzare, cu 4 camere,la intrare in Nojorid, str Magnoliei nr 6. Casa noua intr-o zona linistita, si aerisita, situata la 5 min.de mers cu masina de zona centrala a orasului Oradea. Casa este situata pe o strada pietruita care beneficiaza de iluminat public, apa, canalizare, gaz. Imobilul este construit pe un teren de 500 mp, avand o suprafata construita de 167 mp, utili 118.,compartimentata astfel: 3 camere, + un dressing, 2 bai, bucatarie open space+ living, debara la bucatarie, hol mare la intrare, camera tehnica. in curte casa are si filigorie+ baie si WC in spate. Este amenajata parcarea din curte. Casa nu beneficiaza de garaj. incalzirea este in pardoseala plus Baile au loc de racordare calorifere. Toata casa este izolata, pavata cu caramida, gardul din fata este gata si poarta. Finisajele sunt de o calitate superioara. Pt mai multe detalii, va rog sa sunati la nr de tel. Case de vanzare - Oradea , Case de vanzare - Bihor

Pe site din 01-05-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 118 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Nojorid.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Nojorid. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nojorid.

Este Rogerius zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bihor, Oradea  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Bihor, Oradea - 45000 EURO Rogerius, Oradea , jud. Bihor

Vand sau schimb cu garsoniera comfort 1 (exclus ultimul etaj) in Oradea, o frumoasa proprietate la tara in directia Salonta, la 28 km de la Dedeman Oradea (drum asfaltat) in suprafata totala de 4147 mp! Casa este compusa din 3 camere (podite cu scandura de brad), coridor si camara! Plus diverse anexe (magazie de lemne, patul pt porumb, cotete, grajd, colnita pt fan, plus altele! Casa necesita o usoara cosmetizare si renovare deoarece nu este locuita de aproximativ 5 ani! Ca si utilitati beneficiaza de apa de la retea (racordata), curent electric (racordat), fantana proprie in curte, plus canalizare, retea de gaz, servicii de televiziune, telefonie si internet atat de la Digi cat si de la Telekom(in strada in fata casei)! Are un front stradal de aproximativ 28 de metri (si front la doua strazi) ceea ce constituie avantaj in cazul in care doriti accesul cu utilaje agricole in gradina sau chiar vinderea unei suprafete din teren, aceasta avand front stradal in cealalta strada! Oferim si cerem seriozitate! Ne rezervam dreptul de a selecta clienta! Pentru contact numar principal de telefon 07******67 si secundar 07******76! Case de vanzare - Oradea , Case de vanzare - Bihor

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(