Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Constanta, Murfatlar - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
OCAZIE ./Vand .cladire cu teren in suprafata de 716 m2 cu deschidere de 22,80m cladirea are si 3 camere de locuit , .Cladirea are suprafata de 295 m2 si este o constructie solida fr rezistenta cu o grosime de 80 cm avand curent electric 220 si 380 V . CU ACEASTA CLADIRE SE POATE DESCHIDE O AFACERE SAU ETC.are apa trasa,are canalizare si drum nou asfaltat Cladirea se afla pe str Matei Corvin nr 6 . Are un garaj de 42 m2 . cu toate actele la zi . Pentru mai multe detalii ma puteti contacta . .. ..0766407811

Pe site din 18-04-2024
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Murfatlar.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Murfatlar. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Murfatlar.

Este Murfatlar zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Murfatlar  - 49997 EURO Proprietar 49997 €
Vanzare casa Constanta, Murfatlar - 49997 EURO Murfatlar, Murfatlar , jud. Constanta

Vand sau inchiriez casa .cladire cu teren in (MURFATLAR) IN suprafata de 716 m2 cu deschidere de 22,80m cladirea are si 3 camere de locuit si o pivnita de 12m2 , . .pe terenul de 716 m2 se afla si o constructie de 295 m2 , este o constructie solida fr rezistenta cu o grosime de1 m( zidul),ca utilitati curent electric 220 si 380 . CU ACEASTA CLADIRE SE POATE DESCHIDE UN DEPOZIT SAU O AFACERE SAU ETC. ca utilitati apa , canalizare.si inpozitu platit pe anul 2024 Cladirea se afla IN BASARABI (MURFATLAR) ... Cladirea detine toate actele la zi . cadastru, carte funciara , certificat energetic , locuinta merita vazuta si dat cu parerea ce constructie poate sa fie ., Pentru mai multe detalii ma puteti contacta LA NR - - . .. MERITA VAZUT LOCUINTA ... . Aceasta este o proprietate ce merita toata atentia. Te astept la o vizionare! Case de vanzare - Murfatlar , Case de vanzare - Constanta

49997 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(