Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Timis, Lunga - 84000 EURO

84000 €  De vanzare
Ofer spre vanzare casa ,( sau la schimb cu apartament ) Casa are o suprafata de 135 Mp utili , plus tren aferent casei de 1750 mp intravilan , compusa din 4 camere, o bucatarie, un spait ( debara) o baie , cu cabina de dus , toaleta, gresie , faianta, masina de spalat rufe,un hol lung de 12 m , intrari separate , decomandat, trei gradini interioare, plus doua curti , fiind situata central ca si pozitionare , 3 anexe, din care camera tehnica, avand centrala pe lemne , boiler in camera tehnica, calorifere aluminiu in fiecare incapere, teava de cupru avand si o centrala pe curent, ( nefolosita ) plus soba in sufragerie si bucatarie, geam termopan in fiecare camera si baie , bucataria fiind dotata cu masina de spalat vase, frigider, aragaz plus butelie, ( nu sunt noi sau de ultima generatie ) hidrofor, apa potabila forata, plus fosa betonata, iar canalizarea si apa este in fata casei , in curs de racordare. Curentul este schimbat in toata casa , panou nou , cabluri 2.5 prize si intrerupatoarele sunt noi, parchet, casa este izolata cu polistiren, si este jumatate din vaiuga si jumatate din boltari ( de beton ) Acoperisul este in stare buna, nu ploua si nu are infiltratii. Se vinde mobilat, utilat,ca si in poze, strada asfaltata la cateva minte de statia de autobuz Metropolitan (M36 ) Casa este situata in Sanmihaiul German zona centrala, la 16 km de Timisoara, iesire pe Sacalaz -Mehala sau Utvin- Fraidorf. Pretul evaluat la 84.000 € negociabil in limita bunului simt, sau exista si varianta cu schimb cu apartament, exclus mansarda, etaj 4 sau 10 ( daca e cazul ) . Pentru orice detaliu suplimentar va stau la dispozitie. Telefon, Catalin ,07******14 . Unic proprietar si exclus agentiile imobiliare. Multumesc frumos. Poze suplimentare pe WhatsApp! ! ! Va rog frumos sa cititi cu atentie anuntul pentru a evita anumite discutii in contradictoriu, doar cei interesati in limita bugetului si ofertei exprimate ! Multumesc frumos. Case de vanzare - Sanmihaiu German , Case de vanzare - Timis

Pe site din 27-04-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 135 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Lunga.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Lunga. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lunga.

Este Lunga zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Lunga  - 63000 EURO Proprietar 63000 €
Vanzare casa Timis, Lunga - 63000 EURO Lunga, Lunga , jud. Timis

Sergiu Coserin casa de vanzare! renovata. mobilata utilata Timis Lunga

63000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(