Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Cluj, Luna de Sus - 72000 EURO

72000 €  De vanzare
Proprietar, vand casa in loc. Luna de Sus la 2 km de Floresti si 5 km de Cluj, casa moderna construita dupa anul 2000 de 150 mp util pe 2 niveluri, open space, bucatarie living hol dormitor spatios si frumos, toate utilitatile si facilitatile, drum de asfalt, zona curata si linistita, vecini bubi, etc. Casa are dependinte, curte, gradina, pomi, pergola, piscina, anexe gospodaresti, un total de teren de 1500 mp.

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2
Suprafata teren: 1500 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Luna de Sus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Luna de Sus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Luna de Sus.

Este Luna de Sus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa  4 camere Cluj, Luna de Sus  - 780 EURO lunar Proprietar 780 €
Inchiriere casa 4 camere Cluj, Luna de Sus - 780 EURO lunar Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Ioan-Stefan Rosu Casa independenta de inchiriat, Luna de Sus Oferim spre inchiriere casa finalizata in anul 2022, situata in satul Luna de Sus, la 10 minute de mers cu masina de centrul comunei Floresti, intr-un ansamblu rezidential de case nou construite, intr-o zona linistita cu aer curat si inconjurata de multa verdeata. Mai mult, in apropiere gasiti mijloc de transport in comun, liniile metropolitane M81 si M23, care fac legatura cu Floresti si Cluj-Napoca. Casa este independenta, regim P+M, cu o suprafata de 120 mp si compusa din: - la parter: bucatarie cu spatiu de luat masa si living mare open space, o camara si o baie pentru oaspeti; - la etaj: un dormitor matrimonial cu dressing si baie matrimoniala cu cada, alte doua dormitoare si o baie cu cabina de dus. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata modern (masina de spalat vase, frigider, masina de spalat rufe, uscator de rufe, TV, plita cu inductie, cuptor electric, etc). Casa este dotata cu geamuri termopan triple si rulouri exterioare din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica prevazute cu plase de insecte, incalzirea se face prin pardoseala cu centrala pe gaz si cu termostate separate in fiecare camera, iar iluminatul se face exclusiv cu corpuri de iluminat becuri LED astfel beneficiind de un confort sporit si facturi reduse la energie. La exterior, va puteti bucura de o curte de aproximativ 400 mp, dotata cu loc de relaxare luat masa primit musafiri, plasat sub un pavilion rezistent la intemperii. Totodata, mai gasiti un leagan si o trambulina, ideale pentru bucuria copiilor dumneavoastra sau a celor veniti in vizita. De asemenea, proprietatea dispune de un garaj spatios de 42 mp cu usa electrica. Dotari suplimentare: - sistem de supraveghere cu alarma (camere video pentru exterior si senzori de miscare in interiorul casei) cu posibilitatea de a fi conectat la un dispecerat de paza si protectie; - gratar; - unelte de gradina; - internet prin fibra optica; - TV prin satelit. Se inchiriaza incepand cu data de 15.07.2024, preferabil pe o perioada lunga de timp si cu o garantie egala cu valoarea chiriei pe 2 luni.

780 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Luna de Sus  - 316800 EURO Proprietar 316800 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Luna de Sus - 316800 EURO Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Persoana fizica vand teren intravilan, 2880 m2, in Luna de Sus cu acces direct din strada secundara, cu utilitati existente pe strada, in zona linistita de case. Se prefera vanzarea integrala a terenului. Este o oportunitate buna pentru un posibil investitor, terenul avand un PUD obtinut cu HCL din martie 2024, pentru parcelarea in alee acces si 4 parcele de 460 m2 cu posibilitate de construire a 4 case unifamiliale. Terenul se poate utiliza integral si pentru alte scopuri, alte functiuni. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la nr. de telefon din anunt. Terenuri - Luna de Sus , Terenuri - Cluj

316800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Luna de Sus  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Luna de Sus - 125000 EURO Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Teren de vanzare in sat Luna de Sus comuna Floresti Dispune de 1500 mp cu front la drumul jud. 50 m. Terenul are toate utilitatile langa proprietate Eventual si inchiriez pret negociabil. Terenuri - Luna de Sus , Terenuri - Cluj

125000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Luna de Sus  - 170000 EURO Proprietar 170000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Luna de Sus - 170000 EURO Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Vand teren intravilan in Luna de sus, suprafata 2500 mp cu autorizatie de constructie pentru 5 case si toate avizele necesare. Terenuri - Luna de Sus , Terenuri - Cluj

170000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(