Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Giurgiu, Bucsani - 38400 EURO

38400 €  De vanzare
vand sau schimb casa la curte 110 MP din caramida, antre, sufragerie, 2 dormitoare, loc de luat masa, hol, baie, bucatarie, beci, conditii de bloc, canalizare, apa curenta, apa calda curent electric, cu toate imbunatatirile, gresie si faianta, parchet, geam termopan, usi din lemn interior si metalici la exterior, casa are doua intrari, una principala si una la bucatarie, izolata cu polistiren la exterior, vata minerala in pod si izolatie in pardosala, terenul are sf de 3200 MP "1000 MP intravilan", cu deschiderea de 24 M la strada principala"DN", pomi fructiferi, mar, caisi, prun, corcodusi, visine, dud, nuci, vita de vie, in teren sa afla si un garaj mare si construtii pentru animalae.. este o gospodarie superba intr-un loc superb, com. Bucsani este inconjurata de paduri, aerul este foarte curat zona foarte linistita din toate punctele de vedere. vand sau schimb cu imobil in Bucuresti.

Pe site din 14-09-2019
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucsani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucsani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucsani.

Este Bucsani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Bucsani  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Giurgiu, Bucsani - 55000 EURO Bucsani, Bucsani , jud. Giurgiu

Casa la rosu de vanzare in comuna Bucsani, sat Podisor, Giurgiu. Suprafata terenului este de 1700 mp, pe care se afla casa si o cabana care poate fi folosita ca spatiu de depozitare sau transformata in foisor. Casa (aprox. 120mp) este construita pe 2 niveluri, respectiv: PARTER: living, bucatarie, baie, hol+CS MANSARDA: 3 dormitoare, baie, hol +CS La momentul vanzarii casa va fi golita PRET: 55.000€ (Negociabil) Mai multe detalii la nr. de telefon: 07******59 Case de vanzare - Podisor , Case de vanzare - Giurgiu

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(