Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Prahova, Brazi - 98000 EURO

98000 €  De vanzare
Casa individuala (proprietar) in Comuna Brazi, Sat Popesti cu o suprafata construita de 147 m², suprafata utila 117.44 m² si teren de 610 m². Front stradal: 13.86 m Casa a fost complet renovata in anul 2023 si este compartimentata astfel: - camera de zi (16.37 m²) - 3 dormitoare (12.58 m², 12.32 m² si 10.46 m²) - birou (6.70 m²) - bucatarie (8.05 m²) - baie (4.20 m²) - 2 holuri (14.63 m² si 6.44 m²) - 3 anexe (13.20 m² , 9.65 m² si 2.84 m²) - beci (10 m²) - pod (suprafata cat toata casa de 147 m²) - loc lejer de parcat 3-4 masini in curte - curte cu livada Are placa de beton peste parter, permitand astfel mansardarea podului. Usi si geamuri noi de PVC culoare Wenge /Mahon si atat la usi cat si la geamuri exista plase de tantari. Curtea este amenajata cu gazon artificial, pietris, alfalt, pavaje. Constructie de caramida, izolata, decorativa, acoperis de tabla etc. Mentionez ca: - se vinde partial mobilata. - casa are centrala termica proprie Ariston Clas One 30 Kw (inca in garantie). - este in apropierea parcurilor, gradinitelor/scolilor, magazinelor etc. - are acces rapid la toate mijloacele de transport in comun. - este racordata la toate utilitatile: apa, curent electric, gaz, canalizare, internet. - strada este alfaltata, zona foarte linistita cu vecini extraordinari fara muzica, galagie etc. Pentru mai multe poze lasati-mi mesaj si le trimit cu mare drag! Case de vanzare - Brazi , Case de vanzare - Prahova

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 12
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 118 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Brazi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Brazi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brazi.

Este Brazi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Brazi  - 123000 EURO Proprietar 123000 €
Vanzare casa Prahova, Brazi - 123000 EURO Brazi, Brazi , jud. Prahova

Proprietar vand casa utilata complet in Comuna Brazi, Sat Popesti la 10 Km. de Ploiesti si 50 Km. de Bucuresti. Atat satul cat si comuna sunt bine dezvoltate, au o infrastructura bine gandita: strazi bine asfaltate, canalizare, gaze. In sat veti gasi: scoala mare moderna, gradinita, parcuri, magazine alimentare, statii de autobuze, toate acestea le puteti accesa cu usurinta mergand pe jos. Casa are 100 mp. este utilata complet are 3 dormitoare o sufragerie, baie, bucatarie, camara, hol spatios, garaj lemn cu usa electrica.Casa este construita din caramida pe un singur nivel, fundatie beton, placa turnata deasupra casei. Suprafata totala, casa plus curte este de 1754 mp. unde se mai poate construi lejer o casa. Tel. 07******77 Case de vanzare - Brazi , Case de vanzare - Prahova

123000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(