Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Arges, Boteni - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
De vanzare casa , 4 dormitoare, bucatarie ,baie ,doua holuri ,2 camere pentru depozitare ( magazii), terasa din lemn masiv ,terasa in spatele casei pod pentru depozitare nutreturi animale si alte cateva costructii aferente pentru depozitare diverse , beci, fantana proprie,gard de fier, canalizare ,apa curenta de la reteaua comunala ,parchet, gresie ,mobila ,unele utilitati se vinde la pachet cu o livada de 2500 m pe care sunt plantati meri, peri ,pruni ,ciresi,gutui,visini, vita de vie Casa se afla la 50 de metrii de strada principala, cu asfalt pana la poarta si 25 de km de Campulung Muscel Mai multe detalii la telefon 0740126432 0476613066 004915145646999

Pe site din 17-04-2023
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Boteni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Boteni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Boteni.

Este Boteni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Arges, Boteni  - 45199 EURO Proprietar 45199 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Boteni - 45199 EURO Boteni, Boteni , jud. Arges

Terenul este situat in comuna Boteni, judetul Arges, la 2h de Bucuresti. Are 35m deschidere la strada principala asfaltata. Terenul are intrare direct din drumul judetean DN73D. Suprafata este de 7500 mp, intravilan, conform actelor cadastrale si a actului de proprietate. Este o livada de meri si pruni. Foarte buna investitie pentru a crea o ferma si a creste animale. Zona frumoasa de deal, la poalele Subcarpatilor. Utilitati: energie electrica. Terenuri - Boteni , Terenuri - Arges

45199 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(