Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Iasi, Bohotin - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Ovidiu Casa batraneasca Bohotin, Iasi Persoana fizica vand casa batraneasca in localitatea Bohotin, str. Fundacul Strachinaru nr. 4, Corn. Raducaneni, Jud. Iasi , situata langa scoala gimnaziala a satului si la circa 300 m de Ia strada principals asfaltata. Suprafata terenului este de 3.084 mp din care : curti constructii 1.079 mp : 102 mp locuinta si 46 mp anexe ; vie soi producator 1.276 mp ; teren arabil 729 mp. Casa este compusa din doua camere spatioase mobilate si doua holuri si este racordata la reteaua electrica. Ca sursa de apa fantana in curte . Vezi foto de prezentare. Ca anexe : bucatarie de vara , una camera de locuit, beci din piatra , magazii . Vezi foto de prezentare. Pe suprafata terenului arabil exista cativa pomi fructiferi par , visin , piersic , zarzar , nuc . Pretul solicitat este de 50.000 euro , negociabil. Exclus agentii imobiliare. Rog seriozitate . Alte detalii Ia nr. de telefon! Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 5-10 incalzire Apa Curent Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 05-05-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata teren: 3084 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bohotin.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bohotin. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bohotin.

Este Bohotin zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Iasi, Bohotin  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Bohotin - 22000 EURO Centru, Bohotin , jud. Iasi

Casa batraneasca intretinuta + livada 2300mp Langa Biserica Terenuri - Bohotin , Terenuri - Iasi

22000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Bohotin  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa Iasi, Bohotin - 18000 EURO Centru, Bohotin , jud. Iasi

Vand Casa 3 camere + anexa + beci zidit in pamant cu placa de beton(20 mp) 1100 mp teren intravilan imprejmuit, cu vie pe rod (150 butuci) pomi fructiferi (mar, cais, piersic) sat Bohotin, Raducaneni. Casa este bransata la energie electrica EON, canalizarea este la poarta, (Apavital) apa trasa in curte, strada asfaltata pana in fata portii, approx 700 m de soseaua principala(Iasi-Husi), zona foarte linistita. Casa necesita renovare. Schimb cu auto sau apartament(+dif din partea mea) Toate actele sunt disponibile in vederea vanzarii, pretul este negociabil. Pentru mai multe detalii : 0741 652 411 sau 0799 605 708 Case de vanzare - Bohotin , Case de vanzare - Iasi

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(