Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Vaslui, Barlad - 170000 EURO

170000 €  De vanzare
Vand casa compusa din demisol si parter, avand o suprafata de 182mp. Teren 423mp. La demisol se gaseste: un living, un dormitor, si casa scarii; la parter se gasesc: 3 dormitoare, 2 bai ( una cu cada si una cu dus), o bucatarie, hol si casa scarii. Pe 2 laturi ale casei se gaseste o terasa acoperita, unde este amenajata o bucarie de vara cu loc de luat masa beneficiind de o priveliste minunata asupra orasului. Terasa se continua cu scarile exterioare, sub scari se afla beciul. Casa a fost construita in 1978 din caramida. A fost renovata in 2021, totul este nou: instalatie electrica, sanitara, gaz, termopane cu geam tripan. in curte se mai gaseste o cladire compusa dintr-un demisol construit din caramida si parterul construit din lemn (garaj). Este situata in cartier Tuguiata, are iesire la 2 strazi si este foarte aproape de spital, primarie, teatru. Casa se vinde partial mobilata. Case de vanzare - Barlad , Case de vanzare - Vaslui

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 182 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Barlad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Barlad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Barlad.

Este Tuguiata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Vaslui, Barlad  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa Vaslui, Barlad - 115000 EURO Tuguiata, Barlad , jud. Vaslui

Se propune spre vanzare vila P+M in cartierul Tuguiata, Barlad, zona rezidentiala de case. Proprietatea are suprafata utila de 271,04mp, amprenta la sol de 206,67mp, suprafata construita de 303,34mp, teren aferent de 367,58mp. Imobilul are 6 camere decomandate, 2 bucatarii, 2 bai cu dus, 3 bai de serviciu, garaj din caramida corp comun cu casa, avand spatiu pentru un automobil, beci cu acces din hol, pod folosit pentru depozitare. Casa a fost construita in 1970, in regim propriu, pe structura de beton armat si caramida, extinsa in 2004 cu etaj, izolata pe exterior cu polistiren de 10cm, geamuri PVC, acoperita cu tabla tip Lindab in 2015. 
Parter: 1 living, 3 dormitoare decomandate, 1 baie cu dus, 2 bai de serviciu, 1 bucatarie mare si mai multe spatii de depozitare. Etaj: 2 dormitoare decomandate, cu iesire pe balcon si terasa, 1 baie cu dus, 1 bucatarie cu debara, 1 hol mare, casa scarii cu 2 pereti din sticla, pentru iluminat natural. Accesul la etaj se poate face si printr-o scara exterioara. Curtea ofera intimitate si este amenajata cu pavele, terasa acoperita, cu gratar din caramida, baie de serviciu in exteriorul casei, apa rece si calda trasa in curte. Imobilul este racordat la toate utilitatile: gaz, curent, canalizare, apa. incalzirea imobilului se face cu centrala termica pe gaz si, la nevoie, cu cele 3 sobe din teracota de la parter. Cladirea casei este in stare foarte buna, putand fi locuita imediat, dar poate fi cosmetizata in functie de preferintele noilor proprietari.Pot locui doua familii in conditii decente. Casa se vinde, partial mobilata si utilata,la pretul de 115000 euro. Case de vanzare - Barlad , Case de vanzare - Vaslui

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(