Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Balotesti - 275000 EURO

275000 €  De vanzare
Case de vanzare duplex sau individuala direct de la propietar -parter+et1+2retras -pompa de caldura -panouri solare - finisaje Italia Oferta avantajoasa pentru cine cumpara in faza de proiect -SD202 m2 -locatia situata Ic Bratianu 101 (Balotesti) Case de vanzare - Dumbraveni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 05-05-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 137 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Balotesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Balotesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Balotesti.

Este Dumbraveni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bucuresti, Dumbraveni  - 469000 EURO Proprietar 469000 €
Vanzare casa Bucuresti, Dumbraveni - 469000 EURO Dumbraveni, Balotesti

SILVIU CLINCI Vila Balotesti, lac, padure Casa este pozitioanata intre padure si lac la cca 50 - 100 m. Suprafata construita 498 mp Suprafata utila 445 mp Suprafata teren 1000 mp. Strucura din beton si caramida, finisaje de calitate. Izolatie sarpanta cu celuloza Tamplarie Rehau SYNEVO – 3 sticle Casa ”PASIVA – PRIETENOASA CU MEDIUL”, incalzire si racire pasiva prin pardoseala cu pompa de cadura si panouri foto-voltaice (costuri de intretinere scazute). - Pompa de caldura NIBE – SUEDIA 15 KW - Modul de racire pasiva – NIBE – SUDIA - Panouri fotovoltaice 4,5 kw, Invertor FRONIUS - Toate alimentarile cu apa calda si rece sunt REHAU, fiecare baie are caseta de distributie proprie - Incalzirea si racirea se face prin pardoseala, toata tubulatura este REHAU, distribuitoare Rehau (2 la parter + 1 la etaj) - Toate sisteme le de climatizare a casei sunt disponibile prin aplicatie pe telefon mobil sau desktop - Panourilor fotovoltaice sunt deasemena disponibile pe telefon mobil Casa este ompusa din: - living parter 130 mp - living etaj 75 mp - 4 dormitoare cu dimensiuni intre 15 si 23 mp - birou 15 mp - bucatarie 13 mp - camera tehnica 8 mp - 5 bai - 3 dresing-uri - semineu marmura - 18 kw pe lemne - terasa la etaj spre lac - 40 mp - mobilata complet - garaj 40 mp + doua locuri de parcare (unul in curte cu poarta separata de acces si unul in fata garajului – situat pe proprietate - foisor 40 mp (include o magazie de 6 mp si un grup sanitar) - spatiu verde gazon cca 500 mp, sistem automatizat de irigat gazonul disponibil pe telefon mobil - amenajari peisagistice in jardiniere si pe teren, alimentate la sistemul automatizat de irigat - pavaje curte, scari esterioare din granit - iluminat exterior, alei, foisor - spoturi pentru iluminare amplasate in jardinierele cu plante - sisteme de supraveghere video, alarme perimetrale – wireless, vizibile pe telefon si laptop, conectate la firma de paza. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

469000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(