Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Maramures, Baia Mare - 371750 EURO

371750 €  De vanzare
Vand casa stil mediteranean direct de la dezvoltator. Casa are 130 mp utili si 30 de mp utili garaj, terasa , teren de 830 mp. Se vinde in stadiul semifinisat , instalatii electrice, tencuit interior, geamuri termopan tripan , termoizolatie exterioara cu polistiren de 10 cm si toate utilitatile in casa. Gaz, curent si apa. Casa se gaseste la 12 km de Baia Mare in loc. Bozanta mica str lebedei nr 7. Pret in stadiul actual este de 371*********800 euro ) Case de vanzare - Sasar , Case de vanzare - Maramures

Pe site din 11-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 160 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baia Mare.

Este Sasar zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Baia Mare  - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare casa Maramures, Baia Mare - 250000 EURO Sasar, Baia Mare , jud. Maramures

Coste Vlad Vand casa in loc. BAIA MARE, P+1_ 208mp, anexa 132mp si teren 1080 mp Vand proprietate in localitatea Baia Mare, zona Marul de aur, la1,2km de centrul comercial VIVO, cu suprafata de 1080 mp cu doua imobile in aceeasi curte si doua intrari separate, prima casa de locuit P+1 cu suprafata de 208 mp si garaj auto incorporat, iar separat este o anexa care are la parter magazie si beci, iar la etaj suprafata locuibila de 132 mp. PRET = 250000 euro. 1, Prima casa P+1= 208 mp, construita in anul 1990 si renovata recent in 2021, in partea de acoperis, exterior, pavaj curte, interior si mobilier parter, contine urmatoarele:4 camere, 2 bai, bucatarie, camara, spalatorie, toate cu intrari separate si un garaj auto. Constructia este din caramida, incalzire cu centrala termica pe gaz, apa curenta si canalizare din reteaua orasului,acoperis nou din tigla metalica si geamuri termopan. 2. ANEXA este un imobil cu suprafata de 132 mp _ P+1, construita in anul 1994, care contine:- La parter magazie si beci pentru legume-fructe - La etaj contine 2 camere, bucatarie, baie si terasa Constructie din BCA Proprietatea dispune de spatiu verde, gradina de flori, zarzavat, gradina de pomi fructiferi, spatiu pentru animale si doua intrari separate. Pentru detalii si informatii sunati la telefon .

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(