Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Alexandru cel Bun - 250000 EURO

250000 €  De vanzare
Casa are o suprafata utila de 137 m2,compusa din Parter si Mansarda. Parter: Hol,salon,baie,bucatarie. Mansarda: 3 dormitoare,hol,baie, 2 balcoane. O terasa si o magazie de cca 40 m2 fiecare + doua locuri de parcare ptr dv si familia. Bucatarie + 1 dormitor mobilate si utilate. Pretul pentru vanzare 250.000 euro Nu deranjati cu oferte ridicole!. Telefon: 07******24 0039/3294368448 Case de vanzare - Alexandru cel Bun , Case de vanzare - Iasi

Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 137 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Alexandru cel Bun.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Alexandru cel Bun. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alexandru cel Bun.

Este Galata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Iasi  - 465000 EURO Proprietar 465000 €
Vanzare casa Iasi, Iasi - 465000 EURO Galata, Iasi , jud. Iasi

Vila de vanzare in zona Galata in zona rezidentiala, aproape de padure. Terenul are o suprafata de 1201 mp si este amplasat la intersectie, avand acces auto din doua strazi, fiind dotat cu toate utilitatile. Vila  D+P+E+M are 7 camere, 4 bai, 3 holuri si 2 bucatarii, 1 balcon, 2 terase, 1 garaj. Anul punerii in functiune este 2019.  Repartizarea camerelor: DEMISOL: 2 camere, baie, hol, spatiu depozitare, beci, bucatarie nemobilata, acces direct din curte si acces din holul casei PARTER: hol, living pe 2 nivele cu semineu, bucatarie mobilata, loc de luat masa, dormitor, baie, terasa ETAJ: dressing, baie, 2 dormitoare, hol gol peste living,1 balcon, o terasa si acces interior/exterior spre mansarda MANSARDA: hol, 1 dormitor, baie, spatiu de depozitare Casa are amprenta la sol de 125 mp si o suprafata totala desfasurata de 412 mp si 293 mp utili. Constructia este solida, cu structura din beton si zidarie de caramida, avand peretii exteriori termoizolati cu polistiren de 10 cm, sarpanta din lemn izolata, invelitoare din tigla, finisaje superioare:  incalzire in pardoseala si gresie care imita parchetul la parter si nivelele superioare, parchet la demisol, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior si lemn masiv la interior, faianta si gresie in bai, 2 centrale termice proprii, instalatii sanitare si de incalzire dotate cu distribuitoare pe fiecare nivel si cu termostate in fiecare camera. Pe teren sunt amplasati pomi fructiferi, brazi, o gradina cu flori si sunt amenajate 2 accese auto si 3 accese pietonale si pavaje din beton. imprejmuirea este realizata din stalpi de beton cu panouri de fier, avand doua porti metalice de acces spre strazile la care are front stradal. Case de vanzare - Iasi , Case de vanzare - Iasi

465000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(