Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Teleorman, Alexandria - 64000 EURO

64000 €  De vanzare
Adriana Casa cu teren aferent Alexandria, Teleorman Vand teren(curte) pe care se afla o casa locuibila compusa din doua camere decomandate si un hol. Suprafata totala teren curte = 422 mp. Suprafata totala casa constructie = 45 mp. Deschidere la strada = 16,70 m. Casa dispune de toate utilitatile : energie electrica, apa din reteaua publica, canalizare racordata la reteaua publica, bransament gaze(aragaz + centrala in condensare Bosch+ instalatie apa calda incalzire cu calorifere). Casa(locuinta) se vinde mobilata, utilata cu electrocasnice, asa cum se observa in fotografii. Imobilul are carte funciara cadastru, intabulare si impozitele achitate la zi. Pretul este negociabil.

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata teren: 422 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Alexandria.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Alexandria. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alexandria.

Este Cuza Voda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Teleorman, Alexandria  - 300000 EURO Proprietar 300000 €
Vanzare casa Teleorman, Alexandria - 300000 EURO Cuza Voda, Alexandria , jud. Teleorman

Casa de vanzare, P+1, podul este foarte inalt (cca3.5 m), se mai pot construi lejer 2 camere. Casa are 250 mp utili, plus anexa/bucatarie de vara, izolata exterior si interior, zidarie din caramida Porotherm, tigla cersmica etc. Este racordata la gaz, are 2 bai, se vinde cu totul: electrocasnice, mobilier, electronice etc. Imobilul se afla pe strada Cuza Voda nr. 99 bis. Mai multe detalii la telefon. Case de vanzare - Alexandria , Case de vanzare - Teleorman

300000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(