Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 4 camere Suceava, Suceava - 68000 EURO

68000 €  De vanzare
Vand apartament cu 4 camere pe strada Zorilor langa Colegiul National de informatica Spiru Haret ! Apartamentul se afla la etajul 5 din 5 Este acoperit cu tabla Lindab,izolat foarte bine Apartamentul a fost renovat acum 2 ani ! Mai multe detalii la telefon ! Pretul este fix Nu sunati inutil 4 sau mai multe - Suceava , 4 sau mai multe - Suceava

Pe site din 01-05-2024
Vizualizari 29
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 92 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Suceava.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Suceava. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Suceava.

Este Ana Ipatescu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Suceava, Suceava  - 69500 EURO Proprietar 69500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Suceava, Suceava - 69500 EURO Ana Ipatescu, Suceava , jud. Suceava

Vand apartament 2 camere decomandat etajul 1 Apartamentul se vinde mobilat asa cum se prezinta la fata locului, este compus din -bucatarie, sufragerie, dormitor, baie, balcon - suprafata utila 54 mp Apartamentul este situat pe Strada Ana Ipatescu la etajul 1, pe mijloc, expunere sudica ( foarte calduros ) -mai dispune de o boxa situata pe casa scarii la parter( izolata ) + 2 locuri de parcare privata -este la o distanta de 100 metri de Scoala Mihail Sadoveanu si foarte aproape de centrul orasului, catedrala. La iesirea din scara blocului intrati direct in parcul generos foarte bine amenajat, de asemeni regasiti Minimarket, aprozar cu legume si fructe + bancomat in apropiere. Este foarte bine pozitionat fiind facilitat de toate conditiile de un trai decent . Vecinii sunt foarte diplomati si respectuosi, casa scarii deosebit de bine ingrijita. Ca si utilitati se prezinta cu centrala termica pe gaz, internet+tv, este izolat exterior , mentionez este foarte calduros avand expunere sudica ( factura gazului metan este foarte redusa fiind pozitionat pe mijloc ) , tamplarie de termopan in stare buna si cu geamuri 4 anotimpuri ( fumurii ) Este liber de sarcini , cu actele la zi, cu mentiunea ca se locuieste in el. Pentru detalii suplimentare sau eventuale vizualizari va rog sa contactati telefonic, nu voi raspunde la mesaje, multumesc. 2 camere - Falticeni , 2 camere - Suceava

69500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(