Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Neamt, Recea - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
De vanzare apartamente cu:l -3 camere parter cu suprafata utila de la 95 mp +6mp balcon la pretul de 110.000€ Imobilului este situat pe strada Ozanei nr.6, in spatele fabricii 8 Martie. Structura blocului este beton armat demisol si se continua cu structura metalica. Peretii exteriori sunt din bca ytong de 25cm si termosistem cu vata bazaltica de 10cm. Apartamentele sunt prevazute cu : - video-interfon, fibra optica tv si internet Rcs - tamplarie PVC Alumil Ideal 4000 cu 6 camere culoare gri antracit , sticla tripan 4S-F4-LowE - pereti bca  tencuiti , finisati cu glet si zugraviti in var alb - instalatie electrica de tip modular cu prize si intrerupatoare - instalatia apa rece-calda din tevi PEX - incalzire in pardoseala Hertz si centrala termica in condensare - usa intrare antiefractie -pretul apartamentului include manopera pentru montarea gresiei/parchetului/faiantei si a obiectelor sanitare la bai, materialele fiind in sarcina clientului. Parcare la demisol cu control acces (optional pret 9500€ tva inclus) Termen maxim de intabulare septembrie 2023. Pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat. 3 camere - Piatra Neamt , 3 camere - Neamt

Pe site din 22-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 95 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Recea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Recea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Recea.

Este Recea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Neamt, Recea  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Neamt, Recea - 75000 EURO Valeni, Recea , jud. Neamt

Se vinde apartament de 88 mp utili, situat in zona Dolinex Maratei la etajul 3 din 4, mobilat si utilat, are centrala termica si calorifere din aluminiu. Ferestrele sunt din geam termopan si tamplarie de PVC (inclusiv geamurile de la balcoane). Este insorit, ideal pentru o familie cu un copil, are sufrageria mare formata din deschiderea a doua camere, un hol lung cu dressing, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane inchise, o bucatarie inchisa si o mica boxa la subsol. Bucataria este incapatoare si are si iesire in balcon. Baia principala are bideu, cada si geam de aerisire naturala, iar baia de serviciu are un ventilor pentru aerisire. Apartamentul are gresie, faianta, parchet, usi interioare lemn, usa intrare metal, contor de gaz, apometre apa rece, interfon la intrare. Peretii sunt de caramida pe cadre de beton. In zona este statie de transport in comun, piata agroalimentara, magazine, spatii verzi . Pretul de vanzare este de 75.000 EURO. Relatii suplimentare la numarul de telefon 07******07 zero_sapte_patru_zero_opt_doi_zero_noua_zero_sapte 3 camere - Piatra Neamt , 3 camere - Neamt

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(