Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Ilfov, Bragadiru - 89000 EURO

89000 €  De vanzare
Vand apartament cu trei camere si terasa mare situat in Cartierul Independente la 300m de soseaua Alexandriei.Apartamenul se vinde total mobilat si utilat.Pe toata suprafata dispune de pod care poate fi folosit pentru depozitare. In proximitate exista gradinite de stat cat si ptivate,din toamna dandu-se in folosinta si scoala,acces rapid la hipermarket,la 4-5 km nog rutie cu autostrada A0. Suntem proprietarii, apartamentul nefiind grevat de sarcini. Poate fi vizionat oricand. 3 camere - Bragadiru , 3 camere - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 26-04-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bragadiru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bragadiru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bragadiru.

Este Cartierul Independentei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Ilfov, Bragadiru  - 77000 EURO Proprietar 77000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Ilfov, Bragadiru - 77000 EURO Cartierul Independentei, Bragadiru , jud. Ilfov

Apartament 3 camere, format din hol, 2 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie inchisa, 2 balcoane generoase, din care unul inchis. Ca dotari : centrala proprie cu termostat de ambient, gresie faianta, parchet, aer conditionat, interfon. Apartamentul este situat in cartierul Independentei pe str. Sperantei, intr-un imobil cu , curte interioara, loc de parcare propriu, accesul in curte se poate face din doua strazi, interfon poarta si bloc. Acces usor la mijloacele de transport in comun din soseaua Alexandriei iar in zona se afla gradinita de stat si private, numeroase super market-uri, Mega Image, Profi, Penny, Leroy Merlin, Mc Donalds, Jysk , saloane de coafor si frizerie, sali de sport etc. Se poate vinde mobilat sau nemobilat. 3 camere - Bragadiru , 3 camere - Bucuresti - Ilfov

77000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(