Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Politehnica - 96000 EURO

96000 €  De vanzare
Apartament 2 camere QUADRA PLACE Ansamblu Rezidential APARTAMENT 2 CAMERE - QUADRA PLACE - Suprafata totala 75 mp - Complex rezidential privat, finalizat in 2007, situat imediat langa intrarea in parcul Politehnicii (una dintre iesirile din Complex e direct catre parcul Politehnicii) - Constructie solida, izolata exceptional termic, fonic + hidroizolatie impermeabila - Calorifere generoase, tevile trec prin pardoseala, nefiind la vedere - Bariera, paza si monitorizare video 24h/24, inclusiv camere de supraveghere in scara blocului - Administrare proprie - birourile administratiei se afla la parterul unuia dintre Tronsoane - Parc si loc de joaca proprii, in curtea interioara - Teren de baschet, magazin alimentar in incinta - Aer conditionat in ambele camere - Living extrem de spatios (30 mp), cu ferestre pe trei laturi - Doua balcoane - Vedere spre Sema Parc, nu spre curtea interioara, liniste si priveliste relaxanta spre natura, nu sunt cladiri/blocuri in imediata apropiere - Loc de parcare propriu, situat chiar in dreptul ferestrelor apartamentului - Centrala proprie la parterul fiecarei scari - Lifturi Schindler moderne si incapatoare - Ghena de gunoi doar la parter, in exteriorul scarii (asadar fara mirosuri neplacute la fiecare etaj) - Eco-friendly, containere pentru reciclare In apropiere: - Educatie - Scoala 117, Gradinite (Zana Florilor, 170, 246, Gradinita Politehnica, Casa Montessori), Politehnica, Regie - Comert - Mega Image Shop & Go, Profi, Cora Lujerului, Carrefour Orhideea, Plaza Romania, AFI Palace Cotroceni, Lidl - Transport - Metrou Petrache Poenaru si Lujerului, Tramvai 41, Pasaj Basarab - Sport - IDM Club - Going Out - Club Piranha, Club Quantic Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Comision cumpărător: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Politehnica zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Garsoniera, de vanzare, langa Universitatea Politehnica Bucuresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 47000 €
Garsoniera, de vanzare, langa Universitatea Politehnica Bucuresti Politehnica, Bucuresti

Se vinde, garsoniera luminoasa, cu ferestre mari! Pozitionata pe Aleea Ariesul Mare, nr. 2, 3 min de mers pe jos pana in curtea Universitatii Politehnica. Bloc pe lista de reabilitare Se afla la etajul 4 din 4, bloc construit in 1978. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, Core Lujerului, Afi Palace, Plaza Mall, Auchan, Carrefour , Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la utilitati: curent, apa, gaz, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Acces securizat in scara blocului – interfon si sistem de supraveghere cu camere video. Statii STB: 136, 336, 61, 62 chiar la strada. Aproape de metrou Lujerului, 3-4 min de mers pe jos Acces rapid la statia de tramvai 41. Se vinde cu mobilier si electrocasnice. Poate fi si o investitie profitabila in vederea inchirierii. Va asteptam cu drag sa pasiti in urmatoarea dumneavoastra locuinta! Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare!

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(