Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Bacau, Bacau - 52500 EURO

52500 €  De vanzare
Proprietar vand apartament cu 2 camere, mobilat-utilat , situat la etajul 3 din 4 in zona URA - Narcisa ! Te poti muta oricand, doar cu hainele de pe tine ! Apartamentul este semidecomandat, izolat exterior, are centrala termica, aer conditionat inverter, tamplarie termopan, geam la baie, acesta fiind renovat in urma cu 3-4 ani. Zona este una linistita, vecinii sunt ok, in imediata apropiere existand urmatoarele puncte de interes: - parcare amenajata si luminata in fata blocului; - Scoala Generala Alexandru Sofran, gradinita si cresa, toate la aproximativ 50m; - Serviciul Permise, Pasapoarte, inmatriculari; - Statie de autobuz si taxi; - Sala de culturism si fitness; - Numeroase magazine si supermarketuri; Accept credit bancar ! Pretul este usor negociabi, in limita bunului simt l ! 2 camere - Bacau , 2 camere - Bacau

Pe site din 30-04-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 40 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bacau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bacau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bacau.

Este URA zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bacau, Bacau  - 48500 EURO Proprietar 48500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bacau, Bacau - 48500 EURO URA, Bacau , jud. Bacau

Ofer spre vanzare apartament semidecomandat cu 2 camere, 4/4,strada Bicaz (Ura), 47,38 m2 utili, 51,25 m2 total. Apartamentul este recent renovat 2021 si beneficiazade urmatoarele: centrala proprie Bucatarie mobilata Tamplarie termopan Balcon inchis termopan Parchet, gresie, faianta Izolat termic Gaz Instalatie electrica si termica refacuta Aragaz+cuptor+hota noi Televizor Smart Masina de spalat cu uscator Mobilier de bucatarie achizitionat in 2021(in afara de masa si coltar) Canapea extensibila Ca si mobilier mai exista un dulap 236x62,5x210 + 2 noptiere. Pt doritori, pun la dispozitie mai multe poze si informatii. Proprietar Pret: 48.500€ negociabil. 2 camere - Bacau , 2 camere - Bacau

48500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(