Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament Timis, Timisoara - 109900 EURO

109900 €  De vanzare
Silviu Apartament lux 1 camera, mobilat, Iulius Mall, bloc Nord One ,109900 euro Persoana fizica vind apartament lux, nou situat in Calea Aradului 1, bloc Nord One, la 200 m de Iulius Mall si 100 m de Parcul Botanic. Apartamentul este situat la etajul 5/9, are 38 m2 utili + terasa de 6m2, fiind format din camera 22 m2, bucatarie separata, baie, hol si balcon acoperit. Apartamentul este complet mobilat Mobexpert [ canapele piele extensibile, pat matrimonial, biblioteca, dulapuri ] este utilat cu electrocasnice Electrolux ( frigider, cuptor electric, plita gaz, hota, masina de spalat rufe, aspirator,prajitor piine) , toate noi, TV Philips 164 cm diagonala. Mobilierul de bucatarie si hol este din MDF si este facut la comanda. Apartamantul are centrala proprie Bosch, incalzire prin pardoseala, aer conditionat, interfon , dotari smart, etc. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 109900 euro. Totodata exista posibilitatea achizitionarii separate a unui loc de17,5 m2 in parcarea privata,dotata cu bariera cu tecomanda, la pretul de 12000 euro.

Pe site din 25-04-2024
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 38 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Centrul Bancar zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Timis, Timisoara  - 158000 EURO Proprietar 158000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Timis, Timisoara - 158000 EURO Centrul Bancar, Timisoara , jud. Timis

Proprietar vand apartament in zona Centrala - Str Pestalozzi Nr 2 , Ap 5 Pret 1580 EUR mp In apropiere de Parcul Copiilor, Parcul Poporul, hotel NH. Foarte luminos, ideal pentru un cuplu tanar cu 1 copil dar si foarte bun ca investitie de chirie. Apartamentul se preda cu tot ce este inauntru dar se poate si vinde si gol, dupa cerere. Suprata apartament 98 de mp + balcon + logie + 2 boxe. Apartamentul este decomandat, include bucatarie utilata complet, zona de luat masa separat, 2 bai, 1 living mare, 1 dormitor si dressing separat. Centrala termica gaz, schimbata acum 3 ani, sistem electric schimbat, alarma , geamuri de termopan cu rulori pe telecomanda. Blocul este in curs de reabilitare, schimbare de pod, fatata. Coloanele de apa au fost schimbate pe o parte de coloana 3 camere - Timisoara , 3 camere - Timis

158000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(