Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament Constanta, Constanta - 130000 EURO

130000 €  De vanzare
Dan Vqnd ap 2 camere, decomamdat, zona 0 Constanta Apartament, mobilat, utilat, bloc din beton armat, construit in 1984, situat in zona Spitalului Judetean a municipiului Constanta, in apropierea oricaror facilitati. Nu acord comision agentiilor!

Pe site din 10-04-2024
Vizualizari 14
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 56 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Tomis I zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Constanta, Constanta  - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare terenuri constructii Constanta, Constanta - 43000 EURO Tomis I, Constanta , jud. Constanta

Ofer spre vanzare teren 300m. pe strada Crisului in Constanta. Utilitati la 90 metri.autorizatie emisa si valabila. Detalii la telefon. Cadastru si intabulare. Cu banii pe care dai pe un apartament de 120metri poti sa-ti faci casuta ta.acelasi apartament la curte. Foarte aproape de Vivo moll si alte cele. Terenuri - Constanta , Terenuri - Constanta

43000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 750 EURO lunar Proprietar 750 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 750 EURO lunar Tomis I, Constanta , jud. Constanta

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere,cu o dimensiune de 40mp utili, situat intr-un ansamblu rezidential finalizat in anul 2020. Amplasat langa restaurantul Hanul cu Peste, la 400 m de plaja, in proximitatea falezei noi infintate(Promenada), langa bloc avem acces farmacie, statie de autobuz si 2 mari supermarketuri . Dispune de parcare exterioara, cu acces pe telecomanda a barierei, asigurandu-ti confortul si siguranta in ceea ce priveste locurile de parcare. Apartamentul beneficiaza de un sistem Smart Home, oferindu-ti controlul asupra iluminatului, incalzirii si a altor aspecte ale locuintei, acces WIFI . Cu pardoseala flotanta, geamuri mari din tamplarie PVC cu sistem antiefractie de calitate premium si finisaje deosebite, rulouri. Apartamentul emana eleganta si rafinament, Utilarea cu aparatura noua de ultima generatie asigura un stil de viata modern si eficient. Designul interior este sustinut de mobilier realizat la comanda si ales de catre un designer de interior, aducand o nota distinctiva si armonioasa in fiecare incapere. Acest apartament, fiind la prima inchiriere, ofera ocazia de a te bucura de toate facilitatile si inovatiile tehnologice pe care le poate oferi un imobil nou, modern si bine gandit. Este o alegere excelenta pentru cei care cauta o locuinta confortabila si la standarde ridicate. Se inchiriaza pe termen lung (toata perioada anului) la suma de 750EUR. Pentru mai multe detalii dar si vizionari va rugam sa ma contactati la nr specificat. Tin sa mentionez faptul ca este dat spre inchiriere de catre proprietar. Se cere garantie 750e + prima luna 750e in avans. Nr tel 07******80 - Madalina 2 camere - Constanta , 2 camere - Constanta

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 500 EURO lunar Tomis I, Constanta , jud. Constanta

Nazim Taner Apartament 2 camere decomodate, renovat recent Ofer spre inchiriere apartament 2 camere decomandate, pe o perioada de minim un an, Tomis 1 Aleea Panselei nr 10.Mobilat complet, baie cu dus, masina de spalat vase, masina de spalat rufe si aer conditionat.Apartamentul este recent renovat cu finisaje si obiecte sanitare de lux.Chiria este 500 euro, se cere o luna garantie, cheltuielile se achita separat (intretinere, e.on gaze curent, internet)

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 550 EURO lunar Tomis I, Constanta , jud. Constanta

Calypto residence cel mai nou apartament de pe litoral ! Rezerva-ti vacanta din timp! Calypto residence este un apartament cu 2 camere, vedere la mare si complet utilat in primul rand la mare. Tarif lunar : Iunie 500 lei/noapte Iulie 600 - 650 lei/noapte 1August - 1Septembrie 750 lei/noapte Septembrie 550 lei/noapte Pret variabil in functie de numarul de nopti! Apartamentul se afla in complexul Alezzi Beach Resort unde ai accesul gratuit la urmatoarele: Spa interior Sala Fitness 2 piscine exterior 1 piscina exterior copii 2 locuri de joaca pentru copiii Apartamentul are vedere la mare si va ofera urmatoarele: Bucataria Plita Hota Cuptor electricFrigider+congelator Espresor cafea Tassimo Prajitor de paine Sandwich-Maker Vesela Masa+4 scaune Living Canapea extensibila Tv+cablu si wifi gratuit Dressing Masuta cafea Aer conditionat Dormitor Pat matrimonial Dressing 2 noptiere Tv •Masa de calcat+fier calcat Baie Cabina de dus masina de spalat raft bambus Hol Pantofar Cuier Apartamentul ofera acces gratuit: Spa-piscina incalzita, jacuzzi, si 2 saune Sala Fitness 2 piscine exterioare Adulti 1 piscina copiii 2 locuri joaca pentru copiii Complexul are paza 24/24 4 restaurante gelaterie farmacie shisha 2 camere - Mamaia-Sat , 2 camere - Constanta

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(