Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Suceava, Suceava - 280 EURO lunar

280 €  De inchiriat
oferta inchiriere apartament cu 2 oferta inchiriere apartament cu 2 camere zona policlinicii areni \\r\\napartementul este renovat si se inchiriaza complet mobilat si utilat \\r\\npret 280 euro/luna tel 0744511737

Pe site din 30-04-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Suceava.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Suceava. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Suceava.

Este Areni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Suceava, Suceava  - 7500 EURO lunar Proprietar 7500 €
Inchiriere spatii comercial Suceava, Suceava - 7500 EURO lunar Areni, Suceava , jud. Suceava

Spatiul poate fi compartimentat in functie de numar de metri patrati solicitati, minim 200 mp. Proprietatea imobiliara este amplasata in orasul Suceava, in imediata vecinatate a Stadionului Areni si a Parcului Universitatii, vis-a-vis de Primaria Suceava (central). Un aspect important este faptul ca spatiul este situat la intersectia a 2 strazi/bulevarde importante cu trafic intens - pietonal si auto, la aproximativ 1,3 km de Centru Vechi al Orasului Suceava. Dat fiind faptul ca spatiul prezentat este amplasat in vecinatatea mai multor institutii importante din oras, cum ar fi Primaria Municipiului Suceava, Directia de Sanatate Publica Suceava, Directia Sanitar Veterinara Suceava, Directia Silvica Suceava, Spitalul Judetean Suceava, Politia Municipala Suceava, Politia Judeteana Suceava, Universitatea Stefan cel Mare, Campusul Universitar si Stadionul Municipal Areni, ii confera acestuia un potential comercial foarte ridicat. Toate institutiile enumerate se situeaza pe o raza de aprox. 250m fata de spatiul comercial. Spatiul are o suprafata totala construita de 746 mp Regim de inaltime: P Spatiul este dotat cu climatizare, sistem de iluminat, camere de supraveghere, sistem de alarma, sistem de detectie fum etc. Este ideal pentru activitati de alimentatie publica( bistro, cafenea, restaurant, club etc.), institutii financiare, magazine tip show room, clinici, birouri, spatiu comercial, supermarket etc. Utilitati: apa, canalizare, curent, gaz, caldura, clima. Spatiul este autorizat ISU pentru o capacitate de 600 persoane. Spatiul dispune de 2 intrari una stradala si alta secundara cu rampa de incarcare/descarcare. Alt aspect important este faptul ca in zona exista doua parcari publice: - O parcare aflata in spatele locatiei de aproximativ 50 locuri; - O parcare aflata in fata locatiei de aproximativ 50 locuri. Birouri - Spatii comerciale - Suceava , Birouri - Spatii comerciale - Suceava

7500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(