Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Serban Voda - 385 EURO lunar

385 €  De inchiriat
Serban Voda, Bucuresti. Fabrica de mancare, S.U. 35 mp, sp. comercial, Inchiriez fabrica de mancare in zona centrala, pe Ser ban Voda, in functiune. Are vad comercial auto si pietonal,

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 35 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Serban Voda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Bucuresti, Serban Voda  - 139000 EURO Proprietar 139000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Serban Voda - 139000 EURO Serban Voda, Bucuresti

*OPORTUNITATE buna pentru investitie ce produce venit din prima luna deoarece locatia este deja inchiriata de 11 ani aceleiasi firme. Iar noul proprietar, daca doreste, poate pastra in continuare contractul sau daca nu, se poate elibera spatiul intr un termen negociat de ambele parti. Direct proprietar Vand spatiu comercial 31mp in cladire individuala (intrere direct din strada) din caramida impreuna cu terenul pe care se afla aceasta in suprafata de 26mp. Compartimentare(conform schitei din anunt): -hol intrare -camera -cr sanitar Cladirea beneficiaza de curte comuna cu drept de acces si de folosinta 37% (conform cvc) Imobilul este localizat in Sectorul 4 pe Calea Serban Voda zona Cutitul de Argint, zona foarte circulata atat pietonal cat si rutier, statii de tranvai si autobuz la cca 20 m Legaturi si proximitati importante: -Metrou Tineretului 600 metri - Metrou Eroii Revolutiei 400 metri -Parcul Carol 150 meetri -Parcul Tineretului 300 metri -U Center -Liceul Gh Sincai -Lic Gr Cerchez Dotari si utilitati: -Curent electric -Apa si canalizare -Gaz contorizare proprie -Centrala proprie pe gaz cu termostat SMART controlabil de oriunde prin aplicatie de pe telefon -Aer Conditionat -Internet Fibra optica -Sistem de alarma -Rulou din aluminiu cu actionare electrica prin telecomanda (pentru usa de la intrare) -Tamplarie PVC -Termoizolatie polistiren ignifug densitate mare de 10cm -Fatada revent renovata si placata cu placi ceramice imitatie piatra -Senzor crepuscular pentru aprinderea luminilor de exterior la lasarea intunericului Pretabil pentru orice tip de activiate comerciala cum ar fi: -Cafe Shop tip 5 to Go -Patiserie -Unitate catering sau Pizza delivery -Frizerie Barber Shop -Print Shop -Salon tatuaje -Cabinet etc. Pentru cei interesati, ofer detalii telefonic, nu prin mesaje! Multumesc! Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 4 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

139000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(