Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Suceava, Baia - 599 EURO lunar

599 €  De inchiriat
Pentru inchiriere, spatiu ultracentral, situat la etajul 2, intr-o cladire de birouri, pe Calea Transilvaniei nr.13, langa libraria Alexandria, peste drum palatul comunal, pretabil pentru cabinete medicale, birouri, sala de conferinte, etc. Dispune de centrala termica proprie, cu gaz, incalzire in pardoseala, contor gaz si energie electrica strict pentru acest spatiu. La nevoie, poate fi compartimentat. Spatiul dispune de 2 bai. Pretul este negociabil ! Birouri - Spatii comerciale - Campulung Moldovenesc , Birouri - Spatii comerciale - Suceava

Pe site din 05-05-2024
Vizualizari 64
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Baia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Baia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baia.

Este Baia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Suceava, Baia  - 899 EURO lunar Proprietar 899 €
Inchiriere spatii comercial Suceava, Baia - 899 EURO lunar Baia, Baia , jud. Suceava

Oferim spre inchiriere spatiu comercial ultracentral, in suprafata de 100mp, cu magazie si doua bai. Spatiul dispune de incalzire cu centrala termica pe gaz si contor energie electrica separat. In acest spatiu si-a desfasurat activitatea magazinul Outlet Obliq, pana la data 01.10.2023. Spatiul are acces direct din trotuar, pe o scara ce duce la un demisol inalt, cu ferestre de luminare. Birouri - Spatii comerciale - Campulung Moldovenesc , Birouri - Spatii comerciale - Suceava

899 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(