Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Vrancea, Adjud - 2000 EURO lunar

2000 €  De inchiriat
De inchiriat spatiu comercial in Adjud unul in zona centrala ,piata cu toate utilitatile renovat moden izolatie termica si fonica termopane ,alarma, camere, 380kw ,aer conditionat, ventilatie , gresie trafic 2 intrari suprafata 310 sau 400m se poate folosi ca ,magazin, depozitare, productie ,diferite activitati comerciale clinica, market , birouri spatiul mai dispune si de 2 terase o curte 500m si o piscina 50m etc.. pret 2000 E/M plus tva, pt vanzare 1200E/M, al doilea de aproximativ 100m se poate folosi pt cabinet birou locuinta etc.. pret 500Eplus tva,spatiile sunt renovate dotate cu aer conditionat centrala termica multiple imbunatatiri. al treilea e un depozit de 400m construiti 4 camere plus o hala baie bucatarie si curte 2500m la iesire din 0ras spre Vrancart pret 1500E plus tva Birouri - Spatii comerciale - Adjud , Birouri - Spatii comerciale - Vrancea

Pe site din 21-04-2024
Vizualizari 23
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Adjud.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Adjud. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Adjud.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Vrancea, Adjud  - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere spatii comercial Vrancea, Adjud - 300 EURO lunar Central, Adjud , jud. Vrancea

inchiriez spatiu comercial in orasul Adjud. Spatiu comercial este dotat cu centrala termica pe gaz,apa , canalizare si curent electric. Birouri - Spatii comerciale - Adjud , Birouri - Spatii comerciale - Vrancea

300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(