Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Buzau, Sarata-Monteoru

 De inchiriat
Va oferim: Piscina cu apa sarata acoperita si incalzita, apa avand in jur de 25-30 de grade. Sala de petrecere, amenajata pt petrecererea dintre ani, incalzita cu soba mare pe lemne si calorifere, Masa de tenis, gratare in curte. La cerere cu programare si cost suplimentar, masaj profesional. Pensiunea Casa Monteoru este situata langa o padure ce te vrajeste cu parfumul ei de tei, te ameteste cu generozitatea ei, te face sa uiti monotonia zilei si iti incarca bateriile in rezonanta armoniei. In cadrul pensiunii puteti alege: 7 - Camere cu pat dublu matrimonial, cu baie proprie 6 - Camere cu cate 2 paturi duble, cu baie proprie 2- Apartamente cu 2 camere cu baie proprie, * Sala de conferinte (aproximativ 40-45 de persoane) Majoritatea camerelor au o superba priveliste catre padure, terasa si piscine Toate camerele sunt cu posibilitatea de suplimentare a mai multor paturi contra cost Fiecare camera este dotata cu tv si baie proprie. Oferim pentru clientii cazati in pensiune si punem la dispozitie gratuit, urmatoarele: - Terasa acoperita (iarna), ne acoperita (vara) - Bucatarii comune complet utilate - Gratare de capacitate mare din pietre de rau - Internet wireless in incinta intregii pensiuni - Seslonguri - Tratament cu argila albastra si namol - Masa de ping-pong si echipament - Loc de joaca pt copii - Table, sah, remi * Optional, puteti beneficia de: - Masaj terapeutic si de recuperare, - Tratament cu Bioptron complet, inclusiv color terapia, - Pat suplimentar pt copii/adulti in camere, - Transport spre si de la pensiune in limita a 50 km pentru grup de maxim 8 persoane. - Acces la cele 2 piscine (una cu apa dulce, si una cu apa sarata). Cea cu apa sarata este acoperita si incalzita, apa are in jur de 30 de grade, perfecta atat vara cat si iarna. * Obiective turistice in zona: - Statiunea viticola Pietroasele (locul unde s-a descoperit Closca cu Puii de Aur) - Vulcanii noroiosi - Manastirea Ciolanu - Biserica dintr-o piatra Naeni - Taberele de sculptura Naeni si Magura, - Focurile vii de la Lopatari - Asezaminte rupestre la Bozioru si Alunis - Barajul si lacul Siriu (perfect pt pescuit sportiv, atat la rapitor cat si la crap) - Muzeul chihlimbarului de la Colti. Pensiunea este situata la 150 metrii de vestitul strand cu apa sarata, Pensiunea isi rezerva dreptul de a nu face rezervari pentru o singura noapte de cazare atat in timpul saptamanii cat si in weekend. Va asteptam cu drag!

Pe site din 14-01-2024
Vizualizari 197
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Sarata-Monteoru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De inchiriat in localitatea Sarata-Monteoru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sarata-Monteoru.

Este Sarata-Monteoru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Sarata-Monteoru  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Buzau, Sarata-Monteoru - 45000 EURO Sarata-Monteoru, Sarata-Monteoru , jud. Buzau

Casa de vanzare in Sarata Monteoru. Detalii la telefon Case de vanzare - Sarata-Monteoru , Case de vanzare - Buzau

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Buzau, Sarata-Monteoru  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa Buzau, Sarata-Monteoru - 180000 EURO Sarata-Monteoru, Sarata-Monteoru , jud. Buzau

De vanzare casa in Sarata Monteoru . Situata intr-o zona linistita din statiunea balneara Sarata-Monteoru la doar 300 m de piscinele publice. Casa este construita din caramida P+M . Parterul este alcatuit din Hol cu iesire in spatele casei , living, dormitor 1 cu baie proprie, dormitor 2, baie si bucatarie cu terasa. Parterul are instalatia electrica , instalatia sanitara. Mansarda este alcatuita din hol 3 dormitoare cu bai proprii si balcoane, bucatarie ( open space ) cu terasa. Peretii sunt tencuiti si apa trasa. Necesita peretii despartitori la bai + tavane . Terenul are o suprafata de 850 mp . Casa este izolata exterior, tamplaria Salamander si beneficiaza de apa , gaze, lumina, canal. Case de vanzare - Sarata-Monteoru , Case de vanzare - Buzau

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Buzau, Sarata-Monteoru  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa Buzau, Sarata-Monteoru - 75000 EURO Sarata-Monteoru, Sarata-Monteoru , jud. Buzau

Grigore Stefan Vand doua case la pret de una Casa constructie 2010,4 camere,bucatarie,baie,gresie,parchet,faianta, toate utilitatile .

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(