Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere garsoniera Bucuresti, Politehnica - 350 EURO lunar

350 €  De inchiriat
Garsoniera complet mobilata si utilata (centrala proprie), situata in bloc nou, etaj 11 din 12, vedere foarte frumoasa, foarte aproape de Mall-ul AFI Cotroceni, cladiri de birouri, Politehnica - Complex Cotroceni Politehnica Residence (Blv. Iuliu Maniu, Nr. 6E). Este complet utilata, oferind tot confortul necesar pentru o sedere cat mai placuta. Pret fix. Se face contract ferm pe minimum un an de zile. Se percepe plata unei luni ca garantie. La sfarsitul lunii se plateste pentru luna viitoare. Pentru Agentii - nu ofer nici un comision pentru intermedierea tranzactiei.

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Politehnica zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Garsoniera, de vanzare, langa Universitatea Politehnica Bucuresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 47000 €
Garsoniera, de vanzare, langa Universitatea Politehnica Bucuresti Politehnica, Bucuresti

Se vinde, garsoniera luminoasa, cu ferestre mari! Pozitionata pe Aleea Ariesul Mare, nr. 2, 3 min de mers pe jos pana in curtea Universitatii Politehnica. Bloc pe lista de reabilitare Se afla la etajul 4 din 4, bloc construit in 1978. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, Core Lujerului, Afi Palace, Plaza Mall, Auchan, Carrefour , Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la utilitati: curent, apa, gaz, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Acces securizat in scara blocului – interfon si sistem de supraveghere cu camere video. Statii STB: 136, 336, 61, 62 chiar la strada. Aproape de metrou Lujerului, 3-4 min de mers pe jos Acces rapid la statia de tramvai 41. Se vinde cu mobilier si electrocasnice. Poate fi si o investitie profitabila in vederea inchirierii. Va asteptam cu drag sa pasiti in urmatoarea dumneavoastra locuinta! Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare!

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(