Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Bihor, Santandrei - 800 EURO lunar

800 €  De inchiriat
Casa de inchiriat 4 camere in Santandrei. Parterul este format din: hol intrare, living, baie cu cabina de dus, 1 camera, bucatarie, garaj si terasa acoperita. Etaj:1 dormitor cu baie proprie cu cada si dresing, 2 dormitoare, hol, 1 baie, 1 birou. Fiecare dormitor avand un balcon. Casa este mobilata si utilata. Utilitati:apa, curent, canalizare, gaz, cablu TV, internet, incalzire cu centrala proprie pe gaz. Casa este renovata, izolata avand costuri reduse la intretinere. Curte cu gazon, sistem de irigat automat, put forat. Garantie 1 luna de chirie. Exclus animale in casa. Mai multe poze in privat. Case de inchiriat - Santandrei , Case de inchiriat - Bihor

Pe site din 23-04-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 190 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Santandrei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Santandrei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Santandrei.

Este Santandrei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bihor, Santandrei  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere casa Bihor, Santandrei - 1200 EURO lunar Santandrei, Santandrei , jud. Bihor

Inchiriez/Vand casa in Sintandrei, la soseua principala langa calea ferata. Casa este compusa din Beci 20mp, Parter 80mp (living, 2 camere, bucatarie, baie) + terasa acoperita 40mp, Etaj 80mp (hol, 2 camere, baie, terasa), Pod mansardabil, Anexa-garaj auto). Toate incaperile sunt decomandate. Constructia este casa familiala dar este pretabila pentru sediu de firma sau birouri cat si pentru cazat muncitori. Este mobilata si utilata. Incalzirea se face in regie proprie cu centrala pe gaz si incalzire centrala cu calorifere. Casa dispune de fantana proprie aflata in beci si de fosa septica. Este in curs de racordare la reteaua de apa canal a localitatii. Este inscrisa in programul Casa Verde 2024, program 100% nerambursabil pentru panouri fotovoltaice. Langa teren se afla punctul Trafo pentru curent de inalta tensiune. Aceasta constructie are un mare plus datorita pozitionarii. Se afla la intersectia dintre str. Principala si str. Pasarilor langa parcul de copii. La 2-3 min se afla statia de autobus si fosta gara CFR viitoarea statie pentru trenul metropolitan. Scoala, gradinita, centrul de permanenta, cabinetele medicale, posta sunt la 500m iar centru localitatii la 800m. Constructia a fost inceputa in anii '90 si s-a finalizat dupa 2000. Este o constructie solida construita in totalitate din BCA si beton. Are turnate plansee de beton peste beci peste parter cat si peste etaj. Are aplicata tencuiala de ciment pe interior si pe exterior. Feroneria este termopan. Este racoroasa vara si calduroasa iarna. Acoperisul este foarte rezistent fiind construit pentru mansardare cu astereala din scandura folie si invelitoare din tigla Bramac. Dispune de 2 locuri de parcare la strada cat si de curte cu acces auto pentru 2 masini + una in garaj. Se inchiriaza cu 500mp teren. 1200 euro/luna. La vanzare se poate opta pentru 500mp teren la pretul de 250.000 euro neg. Se poate vinde cu 1000mp teren la pretul de 300.000 euro neg. (in aceasta situatie terenul are acces atat din str. Principala cat si din str. Pasarilor). Case de inchiriat - Santandrei , Case de inchiriat - Bihor

1200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(