Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 5 camere Ilfov, Saftica - 1200 EURO lunar

1200 €  De inchiriat
Casa moderna pentru inchiriat Suprafata totala teren: 500 mp Suprafata utila casa:285 mp Compartimentare: P+2 , 5 camere / living ( complet utilat cu proiector video) + 4 dormitoare, unul din dormitoare este amenajat sala de sport - utilat complet cu echipamente profesionale, 3 bai .Master bedroom unclude baia propie si dressing . Incalzire in pardoseala living,bucatarie,bai Bucatarie moderna complet utilata Pretul este negociabil.

Pe site din 13-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 500 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Saftica.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Saftica. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Saftica.

Este Saftica zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Ilfov, Saftica  - 1350 EURO lunar Proprietar 1350 €
Inchiriere casa Ilfov, Saftica - 1350 EURO lunar Saftica, Saftica , jud. Ilfov

Direct proprietar comision 0% -ofer spre inchiriere vila Saftica aproape de aeroportul Otopeni, in zona se afla Carefour , Hornbach, Therme ,Kaufland etc. Aflata in vecinatatea padurii si la doar 600 metri de DN1 Bucuresti -Ploiesti. Vila are aproximativ 230 mp dispusi in parter si etaj, iar terenul aferent este de 1000 mp. copartimentare, demisol 2 camere de cate 20mp tehnice, parter living cu bucatarie 57mp , baie cu dus , terasa, etaj baie si 3 dormitoare de 18mp fiecare, doua dintre dormitoare au iesire la terasa etajului, loc de parcare pentru 4 masini, casa beneficiaza de toate utilitatile zonei(centrala pe gaz, aer conditionat, canalizare,cablu tv, internet) si se inchiriaza mobilata sau nemobilata. Case de inchiriat - Saftica , Case de inchiriat - Bucuresti - Ilfov

1350 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(