Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 4 camere Brasov, Brasov - 1350 EURO lunar

1350 €  De inchiriat
Descopera un apartament modern in inima centrului istoric, situat pe str.Poarta Schei 24 la etajul 1 , in apropiere de Biserica Neagra si Poarta Ecaterina. Aceasta proprietate este complet mobilata si utilata, fiind renovata integral. Apartamentul este format din 5 camere, 3 bai, si un dressing generos. Are o terasa cocheta cu gratar. Beneficiezi de incalzire cu centrala proprie si ai toate utilitatile functionale, inclusiv internet si cablu TV. La nivelul superior exista si aer conditionat. Toate camerele sunt complet mobilate , iar bucataria moderna este complet utilata, inclusiv plita pe inductie, masina de spalat vase, frigider si masina de spalat rufe . Nu rata ocazia de a locui in acest apartament modern si confortabil, situat intr-o zona istorica de prestigiu. Contacteaza-ne acum pentru a programa o vizionare si pentru a-ti asigura acest loc unic! 4 sau mai multe - Brasov , 4 sau mai multe - Brasov

Pe site din 09-04-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Schei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Brasov, Brasov  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere garsoniera Brasov, Brasov - 350 EURO lunar Schei, Brasov , jud. Brasov

RentAway Brasov va propune spre inchiriere un studiou situat in Schei, la mai putin de 1 km de Strada Sforii, la 15 minute de mers pe jos de Turnul Negru si la 1,3 km de Piata Sfatului. Proprietatea are vedere la strada linistita intr-o zona foarte frumoasa. Studioul are o suprafata utila de 35 mp, fiind compus din dormitor, baie, living open space cu bucatarie, este mobilat si utilat complet, bucatarie dotata si echipata cu electrocasnice (plita, frigider, cuptor cu microunde) masina de spalat automata , TV LCD in living. Pretul pentru inchiriere este 350 euro/luna. Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei, in functie de consumul lunar. Se solicita contract garantat minim un an, plata in avans pe prima luna din contract si 2 garantii returnabile in cuantumul doua chirii lunare pentru buna desfasurare a contractului. Nu se accepta fumatori si animale de companie in spatiul interior inchiriat. Vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica. Detalii si vizionare la nr de telefon 07******60, persoana de contact - Liviu 1 camera - Brasov , 1 camera - Brasov

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(