Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Timis, Timisoara - 500 EURO lunar

500 €  De inchiriat
Proprietar inchiriez apartament de 3 camere situat la etajul 2/3, model mare, vedere pe 2 parti, 2 bai, mobilat si utilat LUX, in complexul privat Belle Ville. Apartamentul dispune de mobila facuta pe comanda din MDF si contine urmatoarele electronice si electrocasnice(toate aflate in garantie): masina de spalat vase BOSCH, frigider SAMSUNG, masina de spalat haine LG, plita si cuptor incorporat ELECTROLUX, aer conditionat GREE, televizor 4K 108 cm LG, televizor smart 80 cm Samsung. Dormitorul matrimonial dispune de baie proprie. Apartamentul are un balcon generos orientat spre sud, precum si un loc de parcare privat in incinta complexului, asa ca nu veti mai avea batai de cap in cautarea locului de parcare. Statia de autobuz se afla la 100 m, iar magazinul Profi este situat la parterul scarii vecine. Apartamentul se afla la prima inchiriere, iar perioada minima contractuala este de 1 an. Apartamentul se inchiriaza din data de 1 octombrie 2019, si se inchiriaza pe baza de contract. Se solicita plata unei garantii in cuantumul a unei chirii lunare. Apartamentul se poate viziona, zilnic, dupa ora 19.00. Nu doresc sa fiu contactat de agentii imobiliare.

Pe site din 11-07-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Sud zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 3 camere Timis, Timisoara  - 420 EURO lunar Proprietar 420 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Timis, Timisoara - 420 EURO lunar Sud, Timisoara , jud. Timis

Proprietar ,inchiriez apartament 3 camere la etajul 2,complet mobilat si utilat(inclusiv masina de spalat vase),centrala proprie,vis a vis de Mall Sud Plaza pe strada M-sal Ctin Prezan,mijloace de trans­port in comun ,scoala generala 30 ,parc,magazine,etc.Nu se accepta animale de companie .Pret 420 euro negociabil. 3 camere - Timisoara , 3 camere - Timis

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(