Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Gorj, Bibesti  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa 4 camere Gorj, Bibesti - 39000 EURO Bibesti, Bibesti , jud. Gorj

Vand casa situata in satul Bibesti, Jud. Gorj, complet utilata si mobilata, la 45 km de Tg-Jiu si 55 km de Craiova, gara CFR la 1,5 km si maxi taxi pentru Craiova si Tg-Jiu. Proprietatea este compusa din 2 case, fiecare cu baie, bucatarie si dormitoare, beci 7/3 m, garaj, anexe, curte betonata. Utilitati: gaze, apa, canalizare internet, telefon - racordate. Terenul aferent gospodariei cuprinde: pomi fructiferi, vie, teren arabil si padure pana la 1 hectar fiecare (daca se doreste). Proprietatea este disponibila si la schimb cu apartament in Tg-Jiu/Craiova/Bucuresti.

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.