Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Cluj, Balcesti (Belis)  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Balcesti (Belis) - 0 EURO Balcesti (Belis), Balcesti (Belis) , jud. Cluj

Investitie care se amortizeaza singura in timp! Vand teren si casa batraneasca in comuna Balcesti-Belis 8600 mp, din care 4600 mp cultivati cu zmeura. Doua culturi Polka, una de doi ani si una de un an. pret 10 euro/mp. Terenul este intravilan, sosea asfaltata, front mare la strada. In partea de jos brazi si izvor, zona pretabila pentru constructie cabana si ponton. Casa si terenul sunt intabulate, forma terenului este parcelabila. Nu dezmembrez. Multumesc! Suprafata totala: 8600, Front stradal: 35 Alte caracteristici: Teren imprejmuit, Strada asfaltata, Apa, Curent

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  4000 mp Cluj, Balcesti (Belis)  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 4000 mp Cluj, Balcesti (Belis) - 0 EURO Balcesti (Belis), Balcesti (Belis) , jud. Cluj

Teren 4000 mp, cu deschidere 42 ml la drum. Pers de contact Marc Adelina tel 0729116369. Numar fronturi: 4 , Destinatie: De vacanta , Amenajare strazi: Iluminat stradal,Pietruite , Utilitati generale: Apa,Curent , Alte caracteristici: Acces auto,La sosea , Front stradal: 42 , Latime drum acces: 42 , Suprafata terenului: 4000,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.