Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Caras Severin, Armenis  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Armenis - 60000 EURO Armenis, Armenis , jud. Caras Severin

Locatie foarte buna in centrul comunei Armenis (50m de la DN6 - asfalt pana in fata casei, 30 km distanta de Caransebes, 32 km distanta de Garana, 130 km distanta de Timisoara). Proprietatea se afla in vecinatatea primariei, caminului cultural, scoala, bisericii ortodoxe. Suprafata totala: 1638 m2 / Suprafata construita: 379 m2. Constructia este compusa dintr-o cladire principala: 3 camere, bucatarie, 2 holuri, camara, intrare poarta mare tip garaj - in suprafata totala de 241 m2, care se continua cu anexe gospodaresti: pentru cresterea animalelor, atelier - in suprafata totala de 138 m2. Utilitati: apa, canal, curent, telefonie, cablu tv + internet.Toata cladirea este acoperita cu tigla. Tamplaria din casa este clasica, originala. Podul este mansardabil. Casa este intr-o stare destul de buna, nu este locuibila imediat, necesita mici renovari si investitii. Este situata intr-o zona turistica spre zona Cuntu-Tarcu / Rusca-Teregova, zona in care se afla si rezervatia de zimbrii. Locatie foarte linistita care oferta un stil de viata sanatos. Nu ezitati sa vizitati aceasta proprietate aflata spre vanzare, ea poate fi transformata si intr-o afacere profitabila! INFORMATII LA TEL: 740 - arata telefon -

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Caras Severin, Armenis  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Armenis - 12000 EURO Armenis, Armenis , jud. Caras Severin

Vand casa in Sat-Batran com.Armenis cu gradina mare si pomii fructiferi pentru mai multe informatii la telefon.

12000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.