Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Salaj, Zalau - 600000 EURO

600000 €  De vanzare
Persoana fizica, vand teren intravilan in centrul orasului, cu o suprafata de 1264 mp pretabil pentru un proiect frumos de case insiruite sau tip duplex. Terenul are o pozitionare excelenta datorita faptului ca este in zona centrala dar totusi ofera liniste si intimitate, plus acces facil catre toate zonele principale ale orasului. Zona este rezidentiala, intr-o zona linistita de case. De asemenea terenul este imprejmuit pe toate laturile, are forma dreptunghiulara, cu iesire la doua strazi: Nicolae Titulescu si Alunului. In partea de jos terenul este aproape plan, iar in partea de sus are o panta usoara ce duce la o panorama deosebita asupra orasului. La momentul de fata este construita o casa cu o suprafata de 106 mp, pe un singur nivel. Terenul este pretabil pentru case unifamiliale, case insiruite, unitati duplex, dispune de toate utilitatile: apa, canalizare, curent, gaz. ( Cf. cert. urbanism: UTILIZARI ADMISE: locuinte individuale; locuinte colective mici cu acces din spatiu comun; functiuni complementare zonei de locuire: servicii medicale (medicina de familie, cabinete de specialitate, spitale, etc.), juridice, culturale (spatii pentru spectacole, expozilii, etc.), de cult, de invatamant (invatamant de toate gradele), turistice, de ocrotire sociala, societati, companii, firme, asociatii care asigura o larga gama de servicii - (profesionale, tehnice, sociale, colective sau personale), biblioteci de cartier, etc; cai de acces, pavaje; spatii plantate; locuri de joaca pentru copii; comert alimentar, comert nealimentar cu marfuri de folosinta zilnica. INALTIMEA MAXIMA ADMISIBILA A CLADIRILOR: Hmax=D+P+2E / P+2E+M (10,5 m la cornisa/atic). In imediata apropiere se afla Briliant Parc, Briliant Meses, Prefectura orasului, Catedrala Adormirea Maicii Domnului, Primaria orasului, scoli si gradinite, toate la o distanta de 5 minute. Pentru alte detalii, va rog sa ma contactati telefonic. Terenul are un potential imens, iar aceasta ocazie este unica. Pret 650 000 euro negociabil! Terenuri - Zalau , Terenuri - Salaj

Pe site din 01-05-2024
Vizualizari 23
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 1264 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Zalau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Zalau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zalau.

Este Centru Vechi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Salaj, Zalau  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii Salaj, Zalau - 50000 EURO Centru Vechi, Zalau , jud. Salaj

Vand teren in zona centrala din Moigrad, situat intr-o zona rurala linistita aflat la 9 KM de Zalau, 51,5 ARII din care 31,5 intravilan si 20 ARII extravilan, cu acces la strada asfaltata, curent, gaz si apa. Terenul este intabulat cu acte in regula si impozitul platit. Pretul este 1000euro/ar negociabil, pentru mai multe informatii va rog sa contactati numarul de telefon 07******749, dupa ora 16:00. Terenuri - Zalau , Terenuri - Salaj

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(