Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 4800 mp Giurgiu, Vanatorii Mici - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
Teren 4.800 mp, situat in intravilanul arabil al Comunei Vanatorii Mici, judetul Giurgiu , avand deschidere de 15 m la DN.61 si pozitionat la 2,5 km de Autostrada Bucuresti-Pitesti. Terenul se afla intre case si dispune de utilitati. Front stradal: 15 , Suprafata terenului: 4800,0 m2,

Pe site din 24-06-2023
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 4800 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vanatorii Mici.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vanatorii Mici. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vanatorii Mici.

Este Vanatorii Mici zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Vanatorii Mici  - 96500 EURO Proprietar 96500 €
Vanzare casa Giurgiu, Vanatorii Mici - 96500 EURO Vanatorii Mici, Vanatorii Mici , jud. Giurgiu

De vanzare Casa tip vila P+1, foarte spatioasa in Vanatorii Mici-zona centrala, amplasata pe un teren de 636mp cu deschidere la strada principala asfaltata si iluminata. Constructie din caramida "porotherm" pe structura de stalpi si grinzi cu cadre de fier-beton, parter cu amprenta de 101mp si suprafata utila de 78.6mp (hol, bucatarie, dormitor, baie, living si camera tehnica), etajul cu placa turnata de beton peste parter are suprafata construita de 84.2mp si suprafata utila de 72mp( hol, 2camere, dresing, baie si terasa), acoperis in doua ape cu tabla Lindab. Curtea este amenajata cu flori, minilivada de pomi fructiferi si o pergola de vita de vie. In fata casei se afla un foisor de aproximativ 20mp. Utilitatile sunt cele specifice zonei: -Curentul electric de la reteaua comuna -Apa potabila se obtine de la un hidrofor cu put forat la 45m adancime' -Evacuarea apelor menajere se face la fosa ecologica, -Incalzirea cu calorifere este de la o centrala automatizata cu peleti. La distanta de 3 minute de autostrada A1 (Pitesti-Bucuresti), in apropiere de magazine, scoala, gradinita , statie de autobuz/microbuz. Pana in Bucuresti se fac 30min pe autostrada sau 45 minute cu microbuzul, practic... mai putin decat daca ar trebui traversata Capitala!! Se poate vinde partial mobilata si utilata! Case de vanzare - Vanatorii Mici , Case de vanzare - Giurgiu

96500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(