Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Valcea, Ramnicu Valcea - 250000 EURO

250000 €  De vanzare
Marian Stoian Casa ultracentral Budesti independenta energetic (cu panouri solare ) Este INDEPENDENTA ENERGETIC DETINE 2 SISTEME DE PANOURI FOTOVOLTAICE MONTATE si FUNCTIONALE CU CONTRACT LA ENERGIE ELECTRICAUNUL DE 10 KW SI AL 2-LEA DE 5 KW.Vila deosebita P+M, inconjurata de 1600 mp teren cu pomi fructiferi si vita de vie! Oferta se adreseaza celor care iubesc viata la curte si care vor beneficia de foarte multe facilitati:GAZE LA POARTAApa curenta, canalizare, curent trifazic, centrala pe lemne si carbuni, centrala electrica, panou solar, videointerfon, sistem de supraveghere cu 9 camere, porti cu deschidere pe telecomanda, statie de dedurizare a apei.Vila cu suprafata de 280 mp locuibili, este compusa din living, 4 dormitoare, 2 bai, bucatarie spatioasa, 2 holuri, 2 balcoane si terasa mare, camera tehnica si beci, se vinde mobilata si utilata exact ca in fotografii!Rulouri exterioare la fiecare geamCurtea este frumos amenajata cu spatiu verde si alei, foisor, gratar, garaj si incaperi moderne pentru pasari si animale , este prevazuta cu alimentare cu apa in mai multe puncte, precum si cu drenaje pentru ape meteorice. Proprietarii intentioneaza sa vanda imobilul cu toate uneltele si ustensilele necesare intretinerii acestei superbe gospodarii. Pretul propus este de 250.000 euro, iar pentru detalii si vizionari sunati la numarul .Vila se afla langa primaria Budesti la aproximativ 8 km de Ramnicu Valcea.Exclus agentii imobiliareSe accepta orice fel de credit.

Pe site din 09-04-2024
Vizualizari 47
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 280 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ramnicu Valcea.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  5 camere Valcea, Ramnicu Valcea  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare casa 5 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 165000 EURO Ultracentral, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Ion Casa cu etaj Ramnicu Valcea, Valcea Casa de vanzare cu etaj si toate comoditatile. Casa este construita in 2008 La parter sunt 134 mp,2 dormitoare 1 living 1 baie 1 bucatarie Hol de 9 m lungime cu 2 iesiri in curte La etaj sunt 120 mp 3 dormitoare 1 baie Living cu bucatarie Hol de 12 m lungime 1 debara 2 balcoane de 5 m/1,2 m La etaj scara este exterioara cu intrare separata de parter Etajul nu este finisat in totalitate In curte sunt 784 mp Este racordata la apa,curent,gaz,canalizare-fosa. Incalzirea este cu centrala cu lemne Este supraveghere video toata curtea. Garaj de 14 m lungime,incap 2 masini Beci 4/4 m Anexa 14/6 m Casa se afla la doar 6 km de Baile Olanesti 24 km de Statiunea Calimanesti-Caciulata Pt mai multe detalii sunati la nr:0040730426283 sau 00447367045753 Whats’App Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(