Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 12.5 ha Brasov, Rasnov - 362500 EURO

362500 €  De vanzare
Intr-adevar, este o ocazie: si terenul, si comisionul! Teren intravilan in locatie mirifica (Promenada Sisi - Rasnov), ideal pentru dezvoltare imobiliara prestigioasa. Exista posibilitate de negociere a pretului, dar limitata. Pentru detalii asupra comisionului contactati-ma la emailul personal.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 50
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 12500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Rasnov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Rasnov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rasnov.

Este Promenada zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Rasnov  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Rasnov - 500 EURO lunar Promenada, Rasnov , jud. Brasov

Daca va doriti sa faceti un popas in frumosul oras Rasnov sau, dimpotriva, sa petreceti o vacanta de neuitat vizitand imprejurimile, EDO Apartments va asteapta pentru a va gazdui intr-o atmosfera primitoare si confortabila si va pune la dispozitie tot ce este nevoie pentru un sejur reusit. Situat in noul ansamblu Radsor Residence, EDO Apartments va ofera o priveliste superba spre munti si posibilitatea de a admira rasarituri si apusuri cu adevarat spectaculoase. Apartmentul este complet utilat si mobilat. Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei. Capacitate maxima 4 adulti. Nu se accepta animale de companie. Fumatul este permis doar pe balcon. Nu sunt permise petrecerile de niciun fel! Loc de parcare privat. Apartamentul are avantajul de a fi situat intr-o zona neaglomerata, dar cu acces facil la toate obiectivele turistice din zona: Poiana Brasov - 12 km ( 20 min. cu masina ) Aeroport Ghimbav - 14 km (18 min. cu masina) Paradisul Acvatic – 15 km ( 20 min. cu masina) Piata Sfatului/ Biserica Neagra – 15 km (20 min.cu masina) Tampa – 16 km ( 23min. cu masina) Parc Aventura Brasov/ Gradina Zoologica/ Lacul Noua – 22 km ( 30 min.cu masina) Canionul Sapte Scari – 25 km ( 35 min. cu masina) Castelul Bran – 14 km ( 15 min. cu masina) Cetatea Rasnov/ Dino Park – 3.5 km ( 5 min. cu masina) Pestera Valea Cetatii - 4 km ( 7 min cu masina) Restaurant La Promenada - 2 km ( 3 minute cu masina) Sanctuarul Ursi Liberty Zarnesti - 11 km (15 min. cu masina). Pret inchiriere 500 RON/ noapte. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr de telefon 07******09 sau mesaj privat. Va asteptam cu drag la munte ! 2 camere - Ghimbav , 2 camere - Brasov

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(