Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Arad, Arad - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Vand 2980 mp in Gradiste zona Spital TBC/CIMITIR Teren INTRAVILAN Recent langa aceste 2 parcele s-a aprobat PUZ pt cartier rezidential. Terenul este format din 2 parcele de catre 1490 mp lipite una de cealalta. Se vand doar amandoua Front 56ml Terenuri - Arad , Terenuri - Arad

Pe site din 02-05-2024
Vizualizari 84
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 2980 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Arad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Arad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Arad.

Este Piata Spitalului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Arad, Arad  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere spatii comercial Arad, Arad - 1500 EURO lunar Piata Spitalului, Arad , jud. Arad

Timotei Proprietar, inchiriez spatiu comercial Proprietar, inchiriez spatiu comercial pe strada Andrei Saguna, aproape de Intim Piata Spitalului.Spatiul se afla intr-o cladire din construita din 2013, avand un singur chirias pana in acest moment(EuroInstal). Dispune de 200mp utili si vitrina de 11m stradal.Spatiul are centrala proprie pe gaz. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati.

1500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Arad, Arad  - 1400 EURO lunar Proprietar 1400 €
Inchiriere spatii birouri Arad, Arad - 1400 EURO lunar Piata Spitalului, Arad , jud. Arad

Timotei Proprietar, inchiriez spatiu comercial zona Spitalul Judetean Proprietar, inchiriez spatiu comercial pe strada Andrei Saguna, aproape de Intim Piata Spitalului. Spatiul se afla intr-o cladire din construita din 2013, avand un singur chirias pana in acest moment(EuroInstal). Dispune de 200mp utili si vitrina de 11m stradal. Spatiul are centrala proprie pe gaz. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati.

1400 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Arad, Arad  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Arad, Arad - 100000 EURO Piata Spitalului, Arad , jud. Arad

Apartament cu 3 camere in Piata Spitalului , bloc 1C . Aparatmentul vine complet mobilat cu toate necesare , se preda la cheie , gata de locuit. Suprafata este de 101 mp2 , mai mare faptic deoarece este incorporat si balconul. La etajul 7 din 10 , cu lift nou instalat in bloc. Pretul este usor negociabil , va rog fara oferte ridicole , doar cumparatori seriosi. Multumesc si pentru orice detalii va rog sa imi scrieti sau sa sunati. Pentru agenti sau agentii imobiliare , va rog sa sunati doar daca aveti client sau oferta la pretul afisat sau in apropierea pretului , atunci putem discuta colaborari ,altfel il vand singur. Multumesc 3 camere - Arad , 3 camere - Arad

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(