Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Dambovita, Visina - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Casa din caramida eficienta, cu elevatie si planseu armat. La parter dispune de 3 camere, bucatarie si camara. La etaj sunt doua camere, baie, hol si terasa. in continuarea casei se afla o fructiera, o magazie si un spatiu de depozitare. Casa dispune de apa curenta din reteaua publica, fantana pentru irigat, canalizare cu fosa septica si camp de drenaj, doua contoare de energie electrica, pavaj de 8 cm. in gradina sunt plantati aproximativ 50 de pomi fructiferi (40 de peri si restul sunt pruni, piersici, cires, visin). Terenul dispune de doua intrari. Deschiderea la strada este de 45 de metri. Suprafata terenului este de 2000 de metri patrati. Casa poate fi folosita ca locuinta permanenta sau pentru vacanta, fiind situata intr-o zona linistita, cu peisaje foarte frumoase. Case de vanzare - Dragodanesti , Case de vanzare - Dambovita

Pe site din 09-05-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 230 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Visina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Visina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Visina.

Este Visina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Visina  - 158500 EURO Proprietar 158500 €
Vanzare casa Dambovita, Visina - 158500 EURO Visina, Visina , jud. Dambovita

CASA PREMIUM - DRUM ASFALTAT - GAZE - CANALIZARE - APA Daca sunteti in cautarea unui camin, departe de agitatia orasului si a zonelor aglomerate, va invitam sa descoperiti aceasta minunata casa, ce ofera o oaza de liniste si relaxare. Casa este situata in Samucasi si este pozitioanata la doar 100 de m de salba de lacuri, avand acces la o strada asfaltata si beneficiind de toate utilitatile necesare: gaz, lumina, apa, canalizare, cablu. La doar 3 minute de mers cu masina gasiti supermarket Mega IMAGE, Profi, Kaufland, LIDL. Casa are o suprafata de 150 mp si este construita pe un teren in suprafata totala de 550 mp, avand urmatoarea compartimentare: • Parter: Living generos, Bucatarie, Hol intrare spatios, Baie, Casa scarii spre etaj • Etaj: 3 Dormitoare, Hol etaj, Baie; Casa are un proiect interesant, finisaje de calitate atat exterior cat si la interior. Constructia este realizata din caramida. In spatele casei, la iesirea din living exista o terasa, inchisa cu prelata trasnparenta, care cuprinda si o soba pe lemne, unde pe timpul iernii poti gati,poti coace cozonaci sau pur si simplu te poti relaxa pe cele doua fotolii aflate pe terasa, adulmecand mirosul lemnului ars in soba. Curtea casei este extrem de generoasa. Partea din fata cuprinde o parte betonata unde pot fi parcate 3 autoturisme, iar pe laterale este ameneajata o gradina cu flori. in curte poti gasi pomi fructiferi (mar, prun cires, visin cais), pomi coniferi (tuia, brazi) si foarte multi trandafiri. in gradina din spatele casei poti gasi un loc de relaxare special amenajat format dintr-un balansoar care se face pat si un pavilion, unde te poti ascunde de soarele puternic din lunile de vara, o magazie spatioasa (aprox 8 mp), construita deasupra unei pivnite (8mp), unde poti depozita diverse obiecte de gradina (magazie) sau borcanele cu muraturi, gem (pivnita). De asemenea, gradina din spatele casei cuprinde un mic helesteu, in jurul caruia se afla foarte multe flori. Geamurile casei sunt din tamplarie Tripan (3 randuri sticla), cu feronerie de calitate, avand plase de tantari si glafuri (interioare, iar cele de la parter si exterior), pe care poti aseza cu usurinta ghivece de flori. Gardul din fata casei este imbracat in policarbonat, inchis la culoare, creand mai multa intimitate, poarta pentru accesul auto se deschide pe baza de telecomanda, iar la etaj se afla o camera de supraveghere ce monitorizeaza partea din fata a casei. Casa a fost construita in anul 2018 si se vinde utilata si mobilata. Casa este vanduta direct de catre proprietar! Case de vanzare - Samurcasi , Case de vanzare - Dambovita

158500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(