Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Teleorman, Turnu Magurele - 165000 EURO

165000 €  De vanzare
Casa situata in Turnu Magurele strada Taberei, casa construita recent, din caramida Porotherm, cu vata minerala bazaltica, izolatie exterior cu polistiren de 10 cm, tamplarie Salamander 9 camere sticla tripan cu deschidere normala, oscilobatanta si orizontal pe sina, tabla Lindab neagra, construita in perioada 2017-2019. Utilitati: gaze, centrala proprie, apa curenta, canalizare bransata la reteaua orasului, bransata la reteaua electrica, dormitoarele sunt dotate cu aer conditionat. Constructie P + 1 E. (parter si etaj) suprafata construita 111 mp. Amprenta (parter), 87 mp (etaj) suprafata locuibila 198 mp. Casa este compusa din 4 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 balcon, 2 bai (una cu hidromasaj), 1 Camera termica, 2 toalete una la parter si una la etaj, 1 terasa inchisa Granit cu iesire din bucatarie, 1 terasa deschisa Granit, fantana arteziana, pavaj. Casa este echipata cu Sistem Anti Efractie ( Centrala cu activare alarma din telecomanda sau tastare cod , Senzori de prezenta in fiecare camera a cladirii, la exterior Camere Video HD de supraveghere conectate la retea internet . Cu comanda si supraveghere din ori ce locatie si ori ce distanta sunteti chiar si din afara tari! Pentru Vizionare Relatii la tel. 07******19. Atentie!!! Nu raspund la mesaje. Pentru detalii suplimentare, rog contactati telefonic. Case de vanzare - Turnu Magurele , Case de vanzare - Teleorman

Pe site din 01-05-2024
Vizualizari 33
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Turnu Magurele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Turnu Magurele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Turnu Magurele.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Teleorman, Turnu Magurele  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Teleorman, Turnu Magurele - 85000 EURO Central, Turnu Magurele , jud. Teleorman

Se vinde casa si atelier auto, atelierul are baie si centrala pe gaz!! Casa si atelierul sunt situate la str principala, Pentru cei interesati si doresc mai multe informatii astept mesaj!! Case de vanzare - Turnu Magurele , Case de vanzare - Teleorman

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(