Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Tulcea, Sulina - 130000 EURO

130000 €  De vanzare
ANUNT IMOBILIAR VILA IN SULINA DELTA. Casa mea draga urmeaza sa aiba un alt stapan. Vand vila in Sulina Delta Dunarii, in apropierea plajei, intr-o zona foarte linistita. Imobilul este unul din reperele pe drumul spre plaja Marii Negre, care se invecineaza cu Rezervatia Naturala a Deltei, cu golful turistic si cu multe locuri de pescuit traditionale. Aproape si de centru, poate fi atat pensiune turistica, cat si casa de vacanta pentru pescari, vanatori si...dumneavoastra. Ofera atat facilitatile si accesibilitatea centrului orasului, cat si linistea, peisajele si toate motivele de satisfactie pe care le ofera Rezervatia Deltei Dunarii. Descrierea: Imobil P+E, amprenta la sol 9x9m, suprafata desfasurata 154 m.p. si suprafata utila 145m.p., balcoane 2 m.p., fundatie din beton, hidroizolata, acoperis din lemn cu invelitoare din tigla metalica Bilka, anvelopat cu termosistem de densitate mare (10 cm grosime) si tencuiala decorativa rezistenta si de calitate, vopsit cu vopsea lavabila si siliconata. Imobilul este compus din parter: hol, living open space, bucatarie si o camera cu baie proprie. Toate mobilate si utilate cu obiecte de calitate.. Etaj: 2 apartamente decomandate,mobilate, fiecare compus din hol acces, 2 camere si o baie. Fiecare camera are balcon propriu cu vedere spre Rezervatia Deltei Dunarii. Toate incaperile vilei sunt vopsite cu vopsea lavabila, pardosite cu parchet, baile sunt placate cu gresie si faianta, echipate cu boiler electric pentru apa calda si accesorii de calitate, usile si geamurile din termopan, dotate cu plase contra insectelor, toate camerele fiind dotate cu aparte de aer conditionat inverter (aer cald si aer rece). Suprafa a terenului este de 300 m.p., iar in curte sunt construite o anexa locuibila,mobilata, o anexa pentru depozitare, w.c., amenajari pentru depozitarea ustensilelor de pescuit.Punctul de atractie din curtea generoasa este foisorul care ofera o priveliste deosebita spre Rezervatia Deltei Dunarii, fiind un loc de relaxare acompaniat de un gratar prietenos si acces la apa si canalizare in curte. Utilitati: energie electrica, apa potabila, canalizare(fosa septica si 2 camine vizitare), internet, sistem de supraveghere VCR cu 4 camere, aere conditionate in toate camerele.Accesibilitati: posibilitatea parcarii si stationarii barcii/yahtului in golful turistic -bazinul mic(la 150m de imobil), statie de trasport in comun la 20 m, foarte multe locuri de pescuit in zone mirifice, acces la bratul Dunarii Sulina la 150 m, foarte aprope de Farul istoric(muzeu), de unitatea sanitara. Foarte aproape de plaja, acces direct la drum public pavat, posibilitatea parcare masina in fata imobilului, spatiu de joaca pentru copii, nelimitat si sigur.

Pe site din 30-05-2021
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sulina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sulina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sulina.

Este Sulina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Tulcea, Sulina  - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa Tulcea, Sulina - 140000 EURO Sulina, Sulina , jud. Tulcea

Casa este situata pe canalul principal Sulina. Pentru acces avem amenajat ponton de 4 / 6 metri. Vand 2 case in oglinda . Una cu 4 camere , 2 bai si un hol , iar cealalta cu 2 camere , hol si debara pentru depozitare alimente , mobilate si utilate cu posibilitate de inchiriere. In curte este amenajat un foisor de 6 / 8 metri , cu acoperis de stuf , mobilat cu mese si banci de lemn , precum se vede si in foto. Curtea dispune de un wc de serviciu cu dus amenaj , terasa si piscina . Suprafata totala a terenului este de 2067 metri patrati. Case de vanzare - Crisan , Case de vanzare - Tulcea

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(