Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bacau, Agas - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Mihaela Dumitriu Casa de vanzare in zona de munte! Se vinde casa in zona de munte cu 10000 m2 de teren. Zona foarte frumoasa si linistita, casa este formata din doua camere, camara si hol, plus terasa in exterior. In curte se mai afla o anexa dintr-o camera( se poate folosi ca bucatarie de vara). Este racordata la curent electric si apa la poarta( trebuie trasa in curte) Unic proprietar. Mai multe detalii la telefon.

Pe site din 14-04-2024
Vizualizari 16
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 10000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Agas.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Agas. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Agas.

Este Agas zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Agas  - 51000 EURO Proprietar 51000 €
Vanzare casa Bacau, Agas - 51000 EURO Agas, Agas , jud. Bacau

Vand casa in Judetul Bacau, comuna Agas, satul Goioasa cu suprafata construita de 120 mp si teren de 400 mp. Casa se afla intr-o zona de case cu acces direct la asfalt si are ca utilitati curent electric. Apa este asigurata de hidrofor iar canalizarea de fosa septica. Casa este locuibila, in stare foarte buna, construita din caramida, acoperita cu tigla si ferestre din tamplarie PVC cu geamuri termopan. Casa este compusa din 3 camere, bucatarie, baie si hol ce au suprafete generoase. Casa mai are o magazie pentru lemne, beci cu put de apa cu hidrofor si un foisor cu gratar. Apa calda menajera se realizeaza cu boiler electric. incalzirea casei se face cu sobe de teracota. Casa se vinde mobilata. Pentru mai multe detalii sunati la unul din numerele de telefon: 07******11 Case de vanzare - Goioasa , Case de vanzare - Bacau

51000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(